Hegedüs Gergő kérdése:

Vajon mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy tp-link routerem és egy laptopom. Láttam róla videót, hogy itthoni netkábel nélkül, csak az ethernet kábellel meg egy konnektorral lehet netet csinálni laptopra. Ha megérzésem nem csal ezt hívjuk wifinek. Na most az a helyzet, hogy végigcsináltam a videót, de valamiért nem találja a hálózatot.

1. Begépeltem az ip-címet

2. Bejelkeztem a router-be (már régen használtam, úgyhogy nem standard üzemmódba volt)

3. Beállítottam hogy legyen bekapcsolva a enable wireless

4. Vezérlőpult/vezeték nélkül eszköz hozzáadása a hálózathoz = sikertelen

Nincs hálóm így a laptopon, lan az egyes portba van dugva, nem is próbáltam máshova. A power meg egyértelműen a konnektorba. Én arra gondoltam hogy lehet resetelni kéne a router-t és úgy megpróbálni. Nektek mi a véleményetek?

2014. ápr. 18. 08:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!