DamonSalvatore kérdése:
Hogyan tudom kikapcsolni a thome beltérit/stb-t?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy tegnap lefrissült a thome rendszer, és utána a távirányítót nyomkodva nem kapcsolt ki a beltéri, a power gombra sem reagált a beltérin. Áramtalanítás után sem változott a helyzet. Azt viszont nem szeretem, ha egy kütyü bekapcsolt állapotban van (attól függetlenül hogy a tv ki van kapcsolva). Van valami más megoldás, vagy marad az ügyfélszolgálat? köszi2014. ápr. 17. 13:16
1/3 TaKy99 válasza:
A régebbi típusnak a hátulján volt egy kis billenőkapcsoló. Azzal lehetett lekapcsolni.
Az újon már nincs. Azt maximum a fali aljzatból tudod kihúzni. Ha azt szeretnéd, hogy ne fogyasszon áramot.
Azzal, hogy a kis kör ledet az elején átváltod pirosra (elméletileg ugye lekapcsolod) azzal a készülék fogyasztása sajnos nem csökken!!! (Kimértem fogyasztásmérővel) "Ki-" és "be-" kapcsolt állapotban is 0.008kwh-t fogyaszt.
Egyébként ha interneted is van mellé, akkor csak mellékesen megjegyzem, hogy a hozzá adott wifi routernek nagyobb a fogyasztása...
2/3 anonim válasza:
Gyári beállítàsok visszaállítása, talán segít.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, amint hazaérek kipróbálom hogy melyik lesz a jobb megoldás. Azt viszont nem tudom, hogy lényegében miért van routerem, ha nincs netem alapjába véve (vagy az iptv-hez ez automatikusan jár?? de ettől még nincs netem, nem értek hozzá, meg a szerződés nem az enyém, albérlő vagyok :D)
2014. ápr. 17. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!