Xbox 360-at vagy Ps3-at vegyek?
Ha, a haveroknak is PS3-va akkor egyértelmű, mert akkor tudtok együtt multizni, co-op gamek-et tolni.
A#3. válaszolónak annyit, hogy csak a madarak vesznek havi 2000ft-ért tagságot, mikor az egy éves Live Gold 9990Ft.
(Nem sértésnek szántam, hanem ezek a tények.)
Látom még mindig megy ez a vita...
Fölösleges volt feltenni a kérdést, mert mindenki azt fogja ajánlani, ami neki van.
Nekem most xbox 360-om van és azt fogom ajnálani, mert a ps3-ról nem sok mindent tudok. Jah és ezt a micsrosoft próbálta ezt a gold tagságat valahogy enyhíteni. Most vehetők igénybe az Xbox live "games with gold" szolgáltatást, havi két játék vehető igénybe + kb. 10 db kinect és/vagy kisebb méretű játék, így egy zsák játékod lesz örökre. Ezt mindössze 10000 Ft-ért + 1 éves multiplayer szolgáltatás. Csak nyilván a Ps3 fanboy már azonnal lecsapja, hogy bezzeg az xbox 360 fizetős így úgy szarabb stb... de mindegy
A #11. Vagyok és mindkét konzollal rendelkezem, nem istenítettem a PS3-at csak azért ajánlottam mert a kérdező baráti körében több PS tulaj van.
Egyébként az Xbox360-at jobban szeretem, a Live Gold-ot 1 évre szoktam mindig megvenni, mert az ára simán visszajön a Live-on az "örökbe" adott játékokból, ami tagság lejárta után is az enyém marad.
azért mert neked az van, még nem biztos hogy az a jobb.
Amúgy már ideje leszállni a fizetős xbox live-ról, mert elhiszem, hogy csóró az ország fele, és biztos nagyon sok az a havi 600 FT és (!kapaszkodjatok meg!) napi 30 FT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!