Csipog a kocsiba a rádió miért?
Figyelt kérdés
tegnap előtt bekötöttem egy blaupunk cd autórádiót tök jó minden jól szól de menet alatt becsipog és foggalmam sincs mért amikor először raktam össze akkor semmi baja nem volt aztán ezt elkezdte szerintem jól kötöttem össze mivel a csatlakozó adott volt 2 dugó amit másképp nem lehet bedugni de viszont nyomkodtam ki be lépkedtem a menüből akkor semmi baja nem volt leállítottam a kocsit mikor következőleg elakartam indulni vele megint csipogott 1x sípol hosszan és ezt mindig más időbe tehát nem úgy hogy 2 percenként mindig hanem 2 percenként vagy 10 percenként besípol az antenna nincs rákötve nem tudom ez mennyit számít mert más csatlakozós ami a kocsiba van ezért hanyagoltam mivel rádiót amúgy se hallgatok esetleg valakinek ötlet ? még annyi hogy eddig egy sony mp3-as cd-s volt benne de viszont az előtt egy kazettás kenwood volt na most egyiket se lehetett bekapcsolni gyújtás nélkül most egyedül ezt lehet bekapcsolni a nélkül ???!! ez a típus az : [link] 2014. ápr. 16. 19:47
1/3 anonim válasza:
TS, vagy valami ilyesmi rövidítésű 2-3 betűs cuccot keress, majd kapcsold ki.
Nálam 15-20 másodpercenként csippant egyet, most levettem és jó.
2/3 A kérdező kommentje:
Neked is blaupunk vagy neked milyen az autoradiod??
2014. ápr. 18. 17:35
3/3 anonim válasza:
Megoldódott? Nálam is ez a problèma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!