Vettem februárban egy 1 hónapos live előfizetést, és még mindig jó. Többi lent?
Figyelt kérdés
Február 19.-én vettem live-ról, bankkártyával egy 1 havi előfizetést... még jót poénkodtam ezen, amikor március végén is volt live-om, sőt, még valamelyik nap is, hogy még mindig tart... állítólag tegnap előtt lejárt, de nem vettem észre. (Hozzáteszem, hogy az április 14. sem egy hónap lenne.)
Örültem/örülök a fejemnek, hogy végre életemben egyszer lutrim van valamihez, de egyik nap olvastam, hogy már több embert is bannoltak rendszerhiba miatt, és ez tuti, hogy rendszerhiba. Tényleg lebannolhatnak rendszerhiba miatt?
2014. ápr. 16. 18:31
1/2 anonim válasza:
Az is lehet, hogy folyamatosan frissül a live előfizetésed, alapértelmezettként úgy van beállítva hogy havonta vonjanak a kártyádról. Nézd meg.
Ha rendszerhiba, akkor nem bannolnak mert nem a te hibád.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. ápr. 16. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!