Full HD TV-vel nem HD adás nézése?
Nem vagyok otthon a TV-k terén, ezért teszem fel ezt a kérdést.
A régi TV készülékünk elromlott, ezért újat veszünk.
Viszonylag tűrhető áron találtam egy televíziót.
Full HD TV-ről van szó. Viszont nekünk nincsenek HD TV csatornáink.
Ebből adódóan nem lenne a Full HD TV-n a kép minősége rosszabb, mint kisebb felbontású TV-n?
Az alábbi készülékről van szó:
Köszönöm a gyors válaszokat!
Mégis, akkor milyen televíziót ajánlotok nekem?
Illetve mennyire rossz minőségű egy ilyen TV-n az SD adás?
Egy régi katódsugárcsöves televízió helyett lenne az új, annál csak nem rosszabb. Legalábbis szerintem. :)
Amúgy T-Home családi csomagra vagyok előfizetve. Ebben egy HD csatorna sincs. HD-t legfeljebb, akkor néznék, ha pendrive-ról néznék valamit.
A mai csapnivaló műsorokhoz bőven elegendő amit ezek a TV-k produkálnak SD tartalommal. Nem tudom mit vizionálsz, hogy mennyire lesz rossz, ha egy fadobozos videoton TV-d volt annál jobb lesz.
Ha fontos a minőség elő fogsz fizetni HD tartalomra, egyéb esetben este lefáradva bámulni a TV-t totál elegendő.
Azok a TV-k amik kiemelkedő minőséget nyújtanak minden téren úgysem ez az árkategória
A normális LCD tv-ben felkonvertálja az adást.
Viszont az elmúlt 2-3 évben kiadott LG-t kerüld ilyen szempontból, mert ott sírni fogsz, ha egy focimeccset nézel, vagy bármi gyorsan mozgó dolgot, és nem HD.
Nekem az volt.
Be is krepált a lelkem 220 ezerért 1,5 év után. Sikerült fogyasztói jogomat érvényesíteni, és a forgalmazó visszaadta a pénzem, vettem egy Sonyt belőle némi ráfizetéssel máshol. Klasszisokkal jobb a képe, minden téren. És a sima tv adás is normális élvezhető rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!