Igaza van, vagy megvegyem?
Sziasztok! Egyik ismerősöl elad egy SpeedLink kormányt, amihez van fék és gáz. Műkszik géppel és PS2-vel is. Meg szerettem volna venni, de a nagyapám szerint h*ly* lennék, ha megvenném. Mert akkor (legalább is szerinte) sosem tanulnám meg a kuplung-fék-gáz kombinációt. Mert akkor ezt szoknám meg.
Igaza van, vagy nyugodtan vegyem meg?
F/14
Nem hinném, hogy ilyen helyzet kialakulna, mivel egy játékról beszélünk, és ott nem igen jön át ugyan az az érzés, mintha az ember egy valódi autóban ülne.
Nyugodtan vedd csak meg, és ajánlanám hozzá a WRC Evolved-et, igazi jó Rally game, én majdnem 1 évig ki sem vettem a konzolból.
"Semmilyen hátrány nem fog érni emiatt, ha majd vezetni tanulsz!"
Hát persze: Nyilván ezért van az a rendelet, hogy ha automata váltós kocsin vizsgázol, olyan jogsit kapsz, ami csak automat váltósra érvényes.
Még mindig nem értem mi köze egy játéknak a tényleges autó vezetéshez, mondom ezt úgy hogy 23 éve vezetek + tolom autós játékokkal is, ég és föld a különbség.
Az igazi autónál nem csak a szemeddel kezeddel és lábaddal érzékelsz, hanem az egész testeddel, és feneked alatt érzed a járművet.
A kérdezőnek csak annyit, hogy ha elmész jogsira, akkor manuális váltós gépkocsin tanulj, így semmilyen hátrányod nem fog származni a játékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!