Elbírja a fejegységem? Vagy erősítő kell neki? | | V
kalaptartós mélyláda? az meg milyen? egy 800w-os mélynek KELL az erősítő. nekem a 400w-hoz van 330 W-os erőlkődő külön. a hangszórókhoz 4 csatis 400w-os.
az előző 600w-os mélyemhez meg 500-as monoblock volt.
a hangszórók mehetnek a fejegységről, de ha szép hangzást szeretnél, akkor azoknak is mehetne külön erőlkődő, és persze 4 hangszóró jobb lenne... így szinte csak a buffogást fogod hallani, persze ez beállítástól is függ.
milyen hangszóróid vannak?
szerintem a 800as mélyhez minimum 500-as erőlkődő menjen, ismétlem minimum, de ez se fogja kihajtani...
ha mélyláda van a csomiban, a kalaptartóba ne tegyél hangszórót, az amatőrök úgy csinálják, de semmi értelme. a mély szétnyomja a kalaptartóban lévőket.
szerintem nyugodtan menj be egy auto hifi boltba, ott bővebben tájékoztatnak, csak NE salt vegyél... légyszi. :D
ez alatt azt érted, hogy egyterű az autó. gondolom. az enyém is "kalaptartós", meg ugy általában mindegyik..
400-as monoblock erősítő elég lesz neki.
sok kérdést szül még ez a probléma, nem szabadna a wattoktól elszállni... 800Watt rockford, vagy 800W SAL? 4ohm, 2 ohm esetleg 1 ohm az impedancia?
de amugy tényleg fejegység nem birná el, főleg h az a 53watt az zenei teljesítmény, ami RMS-be talán még 20watt sincs..
A fejegység egy LG LAC 2800R
A mély egy 800W os Magnat.
Az 1 pár hangfal is Magnat 100W os teljesítménnel.
Az autó egy Skoda Felicia 5 ajtós.
Én meg egy srác vagyok aki jó hangzást akar elérhető áron:D
köszi
mindenkinek mindent:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!