Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Átalakult a laptopom operációs...

Átalakult a laptopom operációs rendszere magától és nem tudom miért, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Először is tudni kell rólam, hogy egyáltalán nem értek ezekhez. Egyszer csak azt vettem észre, hogy átalakult a laptopom operációs rendszere, sokkal régebbinek tűnik, de fogalmam sincsen, hogy miért, mert én semmit nem állítottam át (ha egyáltalán lehetséges). Abban az időben volt egy kis problémám az akkumulátorral, mert a töltőnek a vezetéke megtört, de én nem vettem észre, és egy hétig egyszer hol működött, hol nem. Lehet esetleg ez az oka? Most Windows XP Professional van elvileg, nem tudom előtte mi volt, de nem lehetne valahogy visszaállítani? Egyébként Németországból van, ha ez számít valamit.

2014. ápr. 13. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Átváltott klasszikus szürke nézetre, a winxp már csak ilyen fos.

Asztalon jobb klikk => tulajdonságok.

Majd a megjelenő ablakban a megjelenés fülön állítsd vissza a módot amilyenre szeretnéd.

2014. ápr. 13. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló. Miért az xp a fos?

"mert a töltőnek a vezetéke megtört, de én nem vettem észre, és egy hétig egyszer hol működött, hol nem"

Nem a kérdező hozzá nem értése miatt történt ez?

2014. ápr. 13. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy energiatakarékos módban van.
2014. ápr. 13. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak nagyon szépen köszönöm, rengeteget segített!

Egyébként a töltőnek a vezetékét utána helyre raktál, csak azért hoztam összefüggésbe, mert éppen akkor változott át, de nem tudom, mert én tényleg nem értek ezekhez.:s

Már csak az akkumulátor kijelzőjét kéne megtalálnom a tálcán.

2014. ápr. 13. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!