Mi vaaaan? Szóval egy olyan dologról nyomod itt a hülye szöveget amihez nem értesz? LOL
Kérdező: szerintem már nagyon nem éri meg 2-est venni. Annyiért most 4-es kapsz, de nézz be valamelyik auchanba ha tudsz, ott van 99e-ért még talán.
Szerintem most a legjobb a mini 2 vagy a mini 1. Most nem leakarlak beszélni erről az iPad 2-ről de ha veszel gondolkozz inkább vagy a 4-be vagy a 2db mini közül az egyikbe. Viszont én nem vagyok a pénztárcád inkább őt kérdezd meg elsőnek hogy mennyire akarja ezt, képes lenne-e még egy kicsit tartogatni magát és egy jobb modelt vásárolni.
Apple iPad 4, iPad mini, iPad mini 2. Ezeket ajánlom, első válaszolóra ne is figyelj azért mert ő nem tudja kihasználni a minőséget arról te nem tehetsz.
Laptopot ne vegyél mert aksi-ja lassan töltődik és gyorsan merül. Súlya is van hozzáteszem. Tablet meg kézbe elfér 1-1,5 óra alatt 0-100%-on van. Gyors főleg ha az Apple termékeit nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!