Koszosablak kérdése:
Kidobtam több mint 15K az ablakon xbox360?
Figyelt kérdés
Vettem egy headsetet összedugdostam ahogy kell de semmi, erre lehet vívni vmi szakembert vagy valami mert szétvet az ideg2014. ápr. 9. 21:13
2/6 anonim válasza:
A kontroller csak a beszédhangot viszi át.
3/6 Tengor válasza:
Én pszihiátert javasolnék ha már szakembert hívsz. Ezen idegeskedni olyan kár!
4/6 anonim válasza:
Bocs hogy megkérdem, de jó Xbox360-hoz a headset amit vettél rajta van a dobozán??
5/6 A kérdező kommentje:
Jó persze xbox hoz /(tritton ax180) összeraktam az útmutató szerint de nem jó , a papír szeirnt 2 féle képpen lehet összerakni -> hdmi és component/composite/vga én az utobbi szerint próbáltam de nem sikerült a 'hdmi' nél jó volt minden jött hang de nem volt kép mert ahoz egy olyan kábelt adtak ami ugy néz ki mint a tv és xbox összekötője hogy legyen kép és abból csak egy lyuk van az xbox ban (ha kettő lenne nem lenne probléma)
Mi az hogy neidegeskedjek 17000 ft nagy pénz
2014. ápr. 10. 06:55
6/6 A kérdező kommentje:
Az analóg audio adapternek nincs helye...
2014. ápr. 10. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!