Rawalat kérdése:
Ha van egy xbox 360 om (vastag) akkor hol tudnám vissza csippeltetni?
Figyelt kérdés
Mar mint emlitettem ki van csippeltetve ès èn ugy tudom hogy akkor le bannolnak a live rol es arra kerem a kedves valasz irokkat hogy kuldjenek nekem egy olyan oldalt ahol vissza tudjak csippelni. Elore is koszi2014. ápr. 7. 14:41
1/4 anonim válasza:
Nem bannolnak... Csak akkor, ha tört játékkal "lájv"ozol.
2/4 A kérdező kommentje:
de nem tort jatekkal jatszok es megis bannoltak valaki kuldjon linket
2014. ápr. 7. 21:53
3/4 anonim válasza:
Attól ha "vissza csippeled" nem fogsz tudni liveozni kész az accodat bannolták liveról , vagy csinálsz újat és lesz vagy azon a konzolon többet nem liveozol.
Ha cd/dvd-s játékaid vannak mázlid van mert újra felrakhatod , ha letöltötted liveról akkor az cumi mert azoknak annyi.
4/4 A kérdező kommentje:
ezt én tudom de azt nem tudom hol csippeltetik vissza
2014. máj. 27. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!