Nintendo Wii vagy Xbox?

Figyelt kérdés
Karacsonyra akarok venni a paromnak egy wii-t, aki nem egy nagy jatekos (szoval inkabb magamnak :)). A fo szempont, hogy ketten egyutt vagy egymas ellen tudjunk jatszani, akkor melyik konzolt valasztanatok?
2009. dec. 19. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem vagyok egy x párti de inkább xboxot vennék
2009. dec. 19. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Annyira jó a WII, csak reklámban láttam,milyen jó dolgokat lehet vele művelni. Kicsit gyerekes, de vicces,szórakoztató.
2009. dec. 19. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
13%

hát figyi! nekem anyu akart venni wii-t, de mivel van egy hugom, így kettő bigyusz kellene hozzá. és alapból 120 e a wii, de ha 2-t veszel, akk majdnem 200.

csak megjegyzésképpen :)

2009. dec. 19. 21:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: hülyeséget írtál. az alapgép 52ezer forint most. A ráadás kontroller ára 9000Ft, ha csak az egyik része kell, a Nintendo Remote nevű, ha a másik is, a Nintendo Nunchuk pedig 4500Forint ami nem túl sok szerintem és így is 70 alatt megáll, ami nem 200...
2009. dec. 19. 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
120e a Wii és 80e a plusz kontroller? :D Téged nagyon át akartak vágni de e mellé még elég naiv is lehetsz ha még most is elhiszed :D. Az XBox jó azoknak akik többet akarnak mint játszani, és az internetet használni, meg ha nincs túl sok igazi barátjuk. A Wii pedig azoknak jó akik szeretnek csak egy igazán jót játszani. Nekem volt XBox-om és Wii-m is. Az XBox-ot azóta eladtam. Sokkal szórakoztatóbb ha a párommal vagy a haverokkal játszok a Wii-n mert a Nintendo élvezetesebb játékokat jelentet meg és ráadásul az az 52e Ft nem vág senkit tönkre.
2009. dec. 20. 00:31
 6/11 anonim ***** válasza:
de én mondom hogy ennyit mondott a pasas! :D vhogy gondoltam h. hibádzik, de azt hittem velem van a baj. :D
2009. dec. 20. 08:24
 7/11 anonim ***** válasza:

A kettő teljesen más műfaj.

Xbox az olyan, mint egy ps, tehát van egy sima kis kontroller, és azzal játszol, de nagyon jó játékok vannak rá, szép grafika, stb, szóval az is jó.

Wii az pedig ilyen érzékelős dolog, ami teljesen más élmény, teljesen új, társaságba biztos szórakoztatóbb.

2009. dec. 20. 16:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyre jobban a wii fele hajlok, mivel psp-nk van, tehat a grafikai elmenyt ott megkapjuk, a wii meg inkabb konnyedebbnek tunik, amivel egyszerre tobben is tudunk jatszani. Koszonom az eddigi valaszokat!
2009. dec. 20. 17:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is van psp-m, de az xbox/ps3 és a psp között is óriási a különbség.

Szerintem menj el valamilyen üzletbe, ahol ki lehet próbálni a konzolokat, és akkor ott eldől majd a dolog.

De ha téged az ilyen "átlagos" játékok érdekelnek, hogy autóverseny, fps, stb. akkor xbox ajánlott, de ha az "egyedi" játékok, amiket semmi máson nem tudnál játszani, akkor wii.

2009. dec. 20. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:
az xbox-os jatekok lyanok alt. mint a sima pc-s jatekok, semmi extra. aki nagy jatekbu*i annak idealis. a wii inkabb "alkalmi" jatekosoknak jo, es rengeteg olyan jatek van ra, amit lehet ketten vagy tobben egyszerre nyomni. Az eddigi iromanyaid alapjan neked a wii-t ajanlanam. Es valoban, 50 korul megvan az alapgep 1 jatekkal + 1 kontroller parossal (remote, nunchuk), meg kb. 10-13-at radobsz es van egy extra remote/nunchuk-od.
2009. dec. 22. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!