Genius Speed Wheel 3MT nem működik tökéletesen szerintetek mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Nos még tavaj decemberben vettem egy Genius Speed Wheel 3MT t amivel semmi bajom sincs meg müködött minden.. nos elkezdtem vele végig játszogatni minden játékot semmi baj nincs vele feltettem a Need For Speed Most Wanted et már egy kicsit tekerek a kormányon és fordul az egész kocsi elég rendesen.. nincs valami olyan program amivel ezt tudnám kalibrálni vagy akármi? (Amit Win7 en néztem a Vezérlőpult>Hardver és Hang>Eszközök és Nyomtatók ba ami van ott kalibrálás olvastam már máshol nos az nem ér semmit valami egyéb ötlet mi lehet a baj illetve hogyan tudnám megoldani. és hozzá teszem régebben ugyan ezzel a kormánnyal csak másik gépemen müködött a Most Wanted el is.
2014. ápr. 7. 01:18
 1/2 anonim ***** válasza:
a játékon belül nincs kalibrálási lehetőség? esetleg rálehet keresni hogy a geniusnak nincs e valami kalibrálója
2014. ápr. 7. 02:15
 2/2 A kérdező kommentje:
A játékon belül nincsen semmi ilyesmi de hátha találok rá valami programot
2014. ápr. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!