Szeretnék venni egy Xboxot de nemtudom meiket? A többi lent.
Ballagási pénzből szeretnék majd venni egy Xbox 360-at
de nem tudom hogy melyik lenne az előnyösebb.
Nem tudom hogy mint kezdő xboxos nekem elég lenne e egy xbox 360 E 4GB vagy 250GB ot kéne vennem de azok sokkal drágábbak és nemtudom hogy annyi összejönne szerintem max 40 és 50 ezer közt fog mozogni a pénz.
Pls mondjatk meg hogy találjak egy jó komplett "pakkot" ami megrendelhető és van benne egy xbox 360 E 4GB vagy ha nem nagyon sok akkor 250GB egy wireless controler(vezeték nélküli kontroller) a kábelek az Xboxhoz és minimum 1 játék de ha csak játék nélkül van így akkor úgy is jó veszek külön kinect nemkell max ha nem sok! És ha kérhetném azt hogy linkeket is küldjetek és pls ne fikázzatok kezdővagyok! segítetk pls?
Igen én is ezen filózok hogy eleinte jó a 4GB de aztán ha tölteni akarok meg telepitteni? úgyhogy marad ez szerintetek jólessz?
meg még hozzácsapatok egykét játékot ha kikerül ha nem akkor ad haverom meg megvárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!