Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kábeles internettel hogyan...

Kábeles internettel hogyan legyen a laptopon internet?

Figyelt kérdés
Nah az van hogy van itthon 2 számítógép .Twnetworkel jön az internet apám szobájába és onnan az én szobámba meg vezetékes routerrel.Tegnap kaptam az egyik ismerősömtől egy laptopot ő ilyen wifivel használta a netet .Én hogyan tudnám megoldani hogy legyen rajta net mert sehogy se sikerül valamit hallottam h a laptopon kell csinálni de nem tudom hogy mit.lécci segítsetek köszönöm
2009. dec. 19. 09:46
 1/7 anonim válasza:
100%
WIFI router a megoldás, amit apud szobájában kell elhelyezni. Ennek általában van 4 vagy 8 vezetékes része is, azaz a jelenlegi gépek maradhatnak, de az új már wifin kapja a netet. 3 gép, amiből kettő vezetékes, 1 wifis
2009. dec. 19. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
A WIFI routerrel vigyázni kell, mert lehet, hogy nem lesz elég erős a vétel, ha olyan a ház fala, túlságosan leárnyékolja. Mi emiatt húztunk be szumma 60 méter kábelt a ház minden felébe.
2009. dec. 19. 09:59
 3/7 A kérdező kommentje:
de azzal a síma vezetékes routerrel meg se lehet oldani??
2009. dec. 19. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Dehogynem, csak a kérdésből úgy tűnt wifivel szeretnéd. Fogod a hálózati kábelt, egyik végét a notebookba dugod, a másikat pedig a routerba. Szerencsés esetben, ha nincs semmi szétállítva routeren vagy a gépen, ennyi.
2009. dec. 19. 10:45
 5/7 A kérdező kommentje:
eddig igy csináltam de nem ment...sehogysem bírom beállítani
2009. dec. 19. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Tegyél fel lan drivert a laptopra meg talán alaplapi is kell neki.

Hogyha windows7 os-t veszel hozzá akkor nem kell teleépítgetni csak feltenni a modem/router driverét és máris mehet a menet

2009. dec. 19. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha gondolod segítek,írjál privit.
2009. dec. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!