DPS Titan 7 vagy MyAudio704T tablet PC?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég alap készülékek, de csak filmnézésre, youtube-ra (wifin), netezésre használnánk. Melyiket ajánlanátok jobban, én nem értek hozzá...
Köszönöm!
2014. ápr. 2. 16:07
1/11 anonim válasza:
Használni akarod vagy csak macskadobálásra lesz?
2/11 A kérdező kommentje:
Parancsolsz?
2014. ápr. 2. 16:26
3/11 anonim válasza:
Ezeket nem fogod tudni filmnézésre használni, főleg hosszú távon nem. Legalább 45 ezret érdemes rákölteni, akkor is asust, ne kínait. Arra céloztam, hogy a fenti kettő macskát dobálni és papírnehezéknek jó, normál használatra alkalmatlan. Ha mindenképp olcsó tablet kell, inkább mondj egy max árat, és írok jobbat.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Filmnézést úgy értettem, hogy micro sd kártyáról menne. 3 havonta utazunk kb 400 km-t, és évente 2 alkalommal 3000 km-t, 2 gyerekünk van, a kocsiban szoktak mesét nézni, és eddig digitális nézegetőnk volt, de ez helytakarékosabb, és van akksija,azért vennénk inkább tabletet, én sokat apródozok, adok-veszek gyerekcuccokat, jó lenne ha lenne tablet a családban, és most max. 20-at szánunk rá, hiszen kettő kell belőle. Nagy a korkülönbség a gyerekek közt, teljesen más érdekli őket.
2014. ápr. 2. 17:11
5/11 A kérdező kommentje:
Néztem asust laptopban, az is kínai, nem?
2014. ápr. 2. 17:12
6/11 anonim válasza:
Az asus ha jól tudom nem kínai, de ha az is lenne, legalább jó minőségű. Viszont közel se leszel ezekkel boldog. Ha túlteszed magad a silány felbontáson, akkor is csak az fogja látni a kocsiban a filmet, aki szemben ül vele, mert nincs betekintési szöge. Akksi jó ha kibír 3 órát, általában inkább csak 2-t. Másik kérdés meg az élettertam, kb akkor minden utazásra vehetsz két újat, mert ezek indokolatlanul tönkremennnek pár hét, szerencsés esetben hónap alatt. Ezeket tapasztalatból mondom, van kínai tabom a fiókban, csak már rossz egy ideje. Pedig az 35 ezer forint volt. Akkor inkább vegyél egy tabot, de egy jobbat, hoszzú távon ígyis-úgyis jobban jársz. A jobbak, nevesebb gyártóknál bírják pár évig.
7/11 anonim válasza:
Most látom wifizni is akarsz. Ugye tudod, hogy ezek 3-4 méteres távolságtól messzebb egyszerűen nem veszik a jelet?
8/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom, wifizni csak itthon szoktam.
Nem tudom, a tesóméknak galaxy tab 3-as tabletük van, de szidja mint a bokrot, már 2x volt szervízben fél év alatt, szóval azt hiszem, semmire nem garancia a név. Van nekik is egy dps dream tabletük, sima 7-es, semmi gondjuk vele, ott is a nagylány nézi rajta a meséit, meg a kicsinek megy a zene róla napközben.
Szóval melyik a jobb? Tök mindegy, nincs különbség? Mert a dps-t bármikor meg tudom venni, a másikért viszont utaznom kell.
2014. ápr. 2. 17:50
9/11 anonim válasza:
Tab 3 egy hulladék, ugyanúgy mint ezek. Nézd meg, az első tab óta semmit nem fejlődött. A samsungra tekints úgy mint egy népszerű dps :) asus, nexus és sony tabletek jók.
10/11 anonim válasza:
Hasonló az ok, amiért tabletet kerestem. 2 gyerek, 1000 km-es út előtt, mivel mindenből 2 kellett (tartó, tok, sd-kártya, tablet), én is az olcsó gépek között kerestem. Kínából rendelni nem mertem (szoktam apróságokat, de nyűgös azért a garancia), így itthon, üzletekben nézelődtem. A GPS Titan 7 mellett döntöttem. A telefonomnál (4 magos) lassabb, a wifit gyengébben fogja, de lakáson belül nincs gond. Nem egy erőgép, a kijelzője sem olyan, mint a drága gépeké (mint ahogy egyik olcsó gépé sem). De nagy előnye sok olcsóval szemben, hogy usb-n keresztül tölthető, ez autóban feltétlen kell. Az akkuja folyamatos használat (netezés) mellett szűk 3 órát bírt, filmnézésnél még nem tudom. A lényeg: sd-kártyáról le játszik szinte minden formátumot, az 5-7 éves gyermekeim játékai szépen futnak rajta. Nekünk a célra tökéletesen megfelelt, úgy érzem, jó döntés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!