Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kültéri mélyláda beltérbe?

Kültéri mélyláda beltérbe?

Figyelt kérdés
Találtam a neten egy áron alul eladó kültéri mélyet. Az érdekelne, hogy hogy szólna beltérben. Megérné? 50.000 Ft, és 2 db van belőle darabonként 400 watt. Jó lenne? Hangfalaim vannak, csak mély kéne hozzá
2014. márc. 28. 15:18
 1/3 Huszti Tibor ***** válasza:
Ez az infó így nagyon kevés.A 400 wattos kültéri mély lehet rms 400 watt amit nagyon nehéz lesz meghajtani,főleg egy szobai erősítővel.Pontos típusa a mélynek?Pontos típusa a mélyet meghajtó erősítőnek?Hogy gondoltad a bekötését?Aktív vagy passzív hangváltóval vagy esetleg valami más megoldással?50 ezer ft-ért lehet jobb hangfalpárat venni ami már mélyet is ad rendesen és nem kell hatalmas erősítő sem a meghajtásához.
2014. márc. 31. 13:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Már elkelt :/

Na mindegy, látom ilyen körökben művelődsz, úgyhogy megérdemlődeném, hogy milyen hangafalakat + erősítőn tudnál ajánlani?

2014. márc. 31. 15:05
 3/3 Huszti Tibor ***** válasza:

Hangfal valami ilyesmi: [link]

régebben 60 ezer ft is volt az ára,meg lehet érdeklődni hogy 55-60 ezerért elvihető-e?Ilyen méllyekkel van szerelve az én hangfalpárom is/bár ezt a fishert még nem hallottam/ de már 50 wattal is nagyot szól nemhogy 100-120 watt rms-el hajtva.A mélyei nagyon érzékenyek még a 2x30 wattos nakamichi erősítőmmel is meglepő basszust produkálnak igaz az én épített ládám majdnem 100 literes.

Lenne egy onkyo a-sv 620-as szobai erősítőm eladó,az egyik legerősebb a piacon sztereóban 2x120 watt rms-t tud 8 ohmon , 2x180 watt rms-t 4 ohmon.Ez már a hangfalaimmal hatalmasat szól,pedig 8 ohmosak a hangfalak .Mindenféle képpen nagyobb hangfalat vegyél szobaiba ami érzékeny /95-98 dB-es/, ezeket már kisebb teljesítményű erősítőkkel is meg lehet hajtani és nem kell 3-400 wattos zenekari végfok a meghajtásukhoz.Ha nem olyan sokat áldozol rá akkor egy aktív mélyláda is megteszi,bár ez attól is függ hogy milyen erősítővel hajtod a kis hangfalaidat,van-e esetleg subb kimenet rajta.Ha van akkor elegendő egy nagyobb teljesítményű aktív subb /25-30 cm-es méllyel/.

2014. márc. 31. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!