Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mivel elég hosszú a kérdés...

Mivel elég hosszú a kérdés leírok lent mindent?! .

Figyelt kérdés
Na szoval van egy mp3 lejátszóm és a füllhalgatóm amikor elindítom zenét nem lehet tisztán hallani csak hangokat de mostmár azt se dugtam már bele másik füllhalgatók is de úgy se jó.Még volt rá garancia és visszavittem de ott azt mondta a pasi hogy semmi baja elküldött.Utána bevittem amikor egy másik pasi volt bent és azt mondta hogy vigyem fel pestre ami nagyon messze van többe került volna a benzin mint az mp3 szoal nem vittem be de akkor mit csináljak ?
2009. dec. 17. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha még garanciális, próbáld kicseréltetni. ha Pestre nem akarsz felmenni, akkor kérj új mp3-at.
2009. dec. 17. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kötelességük lenne felküldeni maguk Pestre, ne hagyd magad!!

Gondolom még fiatal vagy, menj el ezért egy felnőttel az üzletbe, mondjuk apukáddal, őt már biztos nem merik elküldeni!!!

2009. dec. 17. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajna már nincs rajta garancia és elsőnek anya vitte el aki nagyon nem ért az ienekhez másodjára mentem én.
2009. dec. 17. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs akkor miről beszélgetünk?
2009. dec. 17. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!