Gregor555 kérdése:

Milyen tablet éri meg?

Figyelt kérdés
20 ezer ft-ot szánok tablet vásárlásra,kimondottan játékra használnám, milyen márka megbízható ebben az árkategóriában ill. milyen specifikációt nézzek erre a célra?

2014. márc. 28. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
20e ért nincsenek jók játékra főleg nem. 30e ért vannak jók. amúgy a minimum 1gb ram az nélkül 4.0 feletti android halál.
2014. márc. 28. 00:08
 2/6 A kérdező kommentje:

wayteq xTab70dci Kijelző: 7", IPS, 1280x800 px, 5 pontos kapacitív munlti-tuch

Proccesszor: AML 8726-MX, Dual-Core Cortex A9 1.5 GHz

Memória: 8GB ROM, 1GB DDR3 RAM

Memoria bővítés: MicroSD kártya max.16GB

Wifi: Beépített

Mobil internet: 3G USB dongle támogatás

Szenzorok: gyorsulásmérő

Webkamera: 0.3 mp

USB csatlakozás: USB 2.0

Hang: Beépített hangszóró, mikrofon, 3.5mm fülhallgató kimenet

Akku.: Lithium 3,7V 3.000mAh

Ezt néztem 23ezer ft-ért,ez nagyon gáz?

2014. márc. 28. 00:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
am papirforma szerint jónak kellene lennie de senki nem dicsérte nagyon
2014. márc. 28. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Tudok 10ezer ft környékén is mondani tabletet ami egész jó játékokra!! a net az lassú rajta nagyon de a google play

meg stb... kiválóan megy rajta

ez a wayteq tab se lehet rossz szerintem kb 2 évig menne a vigyázol rá !!

amit haverom vett 12 ezer ft-ért az már fél éve meg van és hibátlan!! gta vice city, six guns,dead triger, stb... ezek nagyon jó játékok és szaggatás nélkül megy rajta!!

2014. márc. 28. 07:48
 5/6 anonim ***** válasza:

A 20e forintos kategoriaban nagyon gyenge gepekre szamits, ha kezdetben elfogadhato sebessege is lesz (nem lesz) par nap/het alatt hasznalhatatlanra lassul, meg a legujabb 4magos (rk3188) procik is ezt csinaljak 1 giga rammal

50ezer kornyeken tudsz venni ipad2 vagy ipad mini, ezek stabilan jok, jatekra is

2014. márc. 28. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából csak hülyéskedésre vettem , mert van Iphone-om, de nem akarom, hogy minden játék meg progival tele legyen pakolva ezért gondoltam, hogy veszek egy gagyibb tabletet kifejezetten játszani meg hülyéskedni rajta
2014. márc. 28. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!