Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipod touch 5G LCD kijelzőt...

Ipod touch 5G LCD kijelzőt hol javítanak olcsóbban?

Figyelt kérdés
Élére ejtettem 2 hónapos újonan vett ipod touch 5g-mat. A 2 éves garancia azon nyomban elveszett mert külső sérülések látszanak rajta és 30 ezer alatt nem javítanák sehol ahol eddig voltam. Nagyon nagy szükségem lenne rá, kérlek segítsetek, hol tudom 30 ezer alatt megjavíttatni? Előre is köszönöm!

2014. márc. 25. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdemes az isamuraiban megnézni, esetleg megrendelni ebayrol, úgy lehet olcsóbban megúszod, sok sikert!
2014. márc. 25. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:
én magam biztos nem tudnám megcsinálni félek, hogy elrontom meg ugye ebay ilyen kütyüs dolgokról nem a 100százalék minőséget mutatja:) köszönöm a választ!:)
2014. márc. 27. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!