Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek megérné csináltatn...

Szerintetek megérné csináltatni a lakásba egy gamer szobát? (többi lent)

Figyelt kérdés
arra gondoltam hogy csinálni kéne egy olyan szobat a házba ahol csak játszok..vennék 1-2 tv-t ps 1-2-3-4 etxbox classic 360 one-t wii-t nintendo ds-t meg egy fullos pc-t

2014. márc. 24. 23:16
 1/9 anonim válasza:
Ha van rá pénzed simán! :D
2014. márc. 24. 23:21
 2/9 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy csak álmodozás:DD
2014. márc. 24. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Apránként esetleg össze tudod szedni...egyébként nem lenne olcsó mulatság :)
2014. márc. 24. 23:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha van pénz meg, amúgy meg felesleges, PC és PS3-van nekem is, de így sincsenek igazán kihasználva, mikor egyikre rákapok, addig a másik csak porosodik egy ideig, szóval annyi gépet felhalmozni felesleges, nem hiszem, hogy ki tudnád használni, ha csak nem akarod napi 24 órában tolni a játékot. :)
2014. márc. 25. 02:49
 5/9 A kérdező kommentje:
hát figyelj vannak olyan játékok amelek csak ps re adtak van amit csak wii re van amit csak nintendora ....stb azért is gondoltam hogy több gép mert ak knem kell azon idegeskednem hogy ezkijött e erre arra..meg persze milyen vagany mer egy kész konzol hadsereg a szobadban nem?:D
2014. márc. 25. 07:53
 6/9 anonim ***** válasza:
5-10 év múlva elleszel egy laptoppal. Majd kinövöd... Én nem fektetnék be.
2014. márc. 25. 12:07
 7/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem ;)
2014. márc. 25. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb mindenki kinövi, ha meg nem, akkor olyan ember is leszel. Örök gyerek, sosem komolyodsz meg. Az nem jó.
2014. márc. 25. 15:42
 9/9 A kérdező kommentje:
szerintem nem ezen fog mulni hogy szenvedélyem a videójáték e vagy sem:)
2014. márc. 25. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!