Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a baja az autóhifi erősítőm...

REMUS 87 kérdése:

Mi a baja az autóhifi erősítőmnek?

Figyelt kérdés
szombaton fennt voltam AMTS-en, és hangnyomás versenyen még nem volt semmi bja. vasárnap elmentem autókázni megálltam egy parkolóban picit zenélgetni és akkor jöttek a furcsaságok. egy bizonyos frekvencitartományban vagy frekvencián a mélynyomó úgy kezdett el szólni mint ha valami beleérne a membránba, vagy mint ha rádolgozna az erősítő. a többi tartományban semmi rendellenes nem történt. ijedtemben szétkaptam a mélyládát hogy megnézzem nem-e a mélyomóm füstőlt el. megnéztem és szerencsére nem volt amper szag és a tekercs sincs megégve. szóvala nyomónak semmi baja. sőt, rákötöttem a ládát másik erősítőre és úgy nem csinálta a hibajelenséget. az erősítő ami rosszalkodik az egy Sinus Live SLA 500 V2-es egycsatornás (monoblock) DIGITÁLIS erősítő. Mi lehet a baj?

2014. márc. 24. 08:45
 1/1 A kérdező kommentje:
és még egy kis hozzáfűzni való: mikor megvizsgáltam a mélynyomót akkor azt tapasztaltam hogy a mágnes felöli oldalon elég meleg volt. az erősítőnek meg elvileg nem nagyon szabadna melegednie mivel digitális, ennek ellenére még is kézmelegnél melegebb volt. elötte sosem melegedett kézmelegnél melegebbre még versenyen sem, pedig ott aztán kapta az ívet.
2014. márc. 24. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!