Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tönkremehet attól egy lcd tv,...

Tönkremehet attól egy lcd tv, ha hosszú ideig nincs bekapcsolva?

Figyelt kérdés
Kb. 4-5 hónapja nem volt bekapcsolva a Phillips LCD tévénk, előtte tökéletesen működött. Amikor ma bekapcsoltam, láttam, hogy nincs semmi képe. A hang megvan, a távirányítóra válaszol, viszont fekete a képernyő. Több percig bekapcsolva hagytam, hátha feléled, de nem. Ez lehet attól, hogy nem volt hónapokig bekapcsolva?
2014. márc. 23. 17:40
 1/1 anonim válasza:

Ha úgy érted hogy csak simán kikapcsolod és több évig úgy hagyod...fogalmam sincs de ha arra gondolsz hogy teljesen kikapcsolod (mondjuk van egy gomb a tv készüléken) akkor biztos nem megy tönkre csak ha ki-be kapcsolgatod :D tehát szerintem NEM MEGY TÖNKRE HA SOKÁIG KI VAN KAPCSOLVA!

és lehet hogy a szolgáltatóval van gond lehet be kellene telefonálni a szolgáltatódhoz... bár nem értek ehhez én így csinálnám ;)

2014. márc. 24. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!