Ezeket a hangfalakt rálehet kötni szobai stereo erősítőre?
Figyelt kérdés
Vásárolni szeretnék egy reflex r150mega baby hangfal párt. De ha jol láttam ennek a hangfalnak másak a csatlakozoi mint az erősítőnek. Összelehet kötni valami átalakítóval? Segítséget előre is köszönöm.2014. márc. 22. 15:37
1/10 anonim válasza:
Igen, szerelhető mono 6/3 -as JACK csatlakozóra lesz szükséged, meg egy kevés forrasztási tudásra.
Van olcsóbb is, de ilyen nagyobbat dugót nézzél, mert a kicsibe nem fér bele a vastagabb hangfalkábel.
2/10 A kérdező kommentje:
De nekem szerintem nem ilyen kell. A hangfal hátuljába nem hangzsinor megy hanem valami más, nekem ehez kéne átalakító hogy hangfalzsinorral tudjam bekötni.
[link] ez nem jo hozzá?
2014. márc. 22. 15:56
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
De ilyen bocsánat köszi a segítséget.
2014. márc. 22. 16:16
6/10 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=ixp94rAHC2g
Segítség a forrasztáshoz.
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)
2014. márc. 22. 20:30
9/10 anonim válasza:
Bármilyen hangfalat/hangszórót rá lehet kötni fizikailag bármilyen erősítőre.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi
2014. márc. 25. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!