¡Converse! 182 kérdése:

A Fender Kingman™ Basszusgitárnak mekkora a rádiusza?

Figyelt kérdés
csak azért kérdezem mert , a fender honlapja hiányos: [link] és most szeretnék venni egy ilyen gitárt használtan...

2014. márc. 21. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A nyaka 12"-os mint a legtöbb ilyen gitárnak.
2014. márc. 21. 22:21
 2/11 A kérdező kommentje:
ugyan úgy mint a fender CB-100CE-nek?
2014. márc. 21. 23:25
 3/11 anonim ***** válasza:

"A legtöbb ilyen gitárnak"????

Dehogyis.

A Fender basszusok nagy része eleinte 7.25"-ös rádiusszal készült, később 9.5-össel.

Egyáltalán nem 12".

Ha olyan a nyak, mint a többi Fender basszuson, akkor legvalószínűbb a 9.5".

2014. márc. 22. 01:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem levőnek, nem tudom miért de azt hittem, hogy westerngitárról van szó ... most látom, hogy basszgitár. :)
2014. márc. 22. 21:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Az elsőnek is lehet hogy igaza van mert például a fender CB-100CE-nek is 12es a rádiusza. Amúgy tud valaki egy olyan oldalt ahol konkrétan le van írva ? a válaszokat előre is köszönöm:D
2014. márc. 23. 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért nem írsz a Fendernek és kérdezed meg? Másnapra ott a válasz.
2014. márc. 23. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:

CB-100CE nyaka teljesen más jellegűnek tűnik ránézésre, mint a Kingman-é, az sokkal inkább a hagyományos Fender basszus nyakakra hasonlít. Ettől még persze lehet az is 12"-os.

Amúgy nem értem, hogy ha valakinek ennyire fontos, miért nem az egyetlen hiteles forráshoz fordul és kérdezi meg a gyártót egy emailben, ahelyett, hogy mindenféle ismeretlen ember erősen megkérdőjelezhető véleményét veszi alapul, ami a neten keringő félinformációkon alapul?

2014. márc. 23. 15:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy vegyem fel a kapcsolatot a gyártóval:( , ezért kérdeztem másoktól meg ... amúgy hol tudom meg kérdezni ? kérlek tudnál segíteni?
2014. márc. 24. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:
fender.com
2014. márc. 24. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Fender.com -> Support -> Consumer relation -> email:

consumerrelations@fender.com

De van magyar Fender is, bármilyen meglepő:

[link]

De mivel most épp ráértem és itt az USA-ban szerencsére ők a nyugati parton vannak, azaz ott még munkaidő van, felhívtam őket és az első hozzászólónak igaza volt:

300 mm-es a rádiusz, ami gyakorlatilag majdnem 12"-nak felel meg.

2014. márc. 24. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!