Elérhető jobb képminőség Blu-ray lejátszóval?
Nem. Van valamilyen képjavítás, de az semmit se ér. Szoftveresen fel lehet tunningolni a dolgot, de ahhoz számítógépen kéne bűvészkedni. Én már csináltam..
A dvd 720x576-s felbontású, a full hd 1920x1080. Bizony közel a a fele hiányzik a pixelnek. Ez ki lehet számoltatni egy számítógéppel, aztán visszalökni dvd-re a filmet, de nem lesz HD minőségű, viszont jobb minőségű lesz, mint a dvd. Viszont ez fáradtságos munka, és nem is éri meg. Én közel 4-6 óráig csinálok egy ilyet gépemmel. Pedig nem gyenge darab. I7 8 mag, és 32 giga memória, meg társai. Viszont ennek olyan 15 ezer az ára.
Ha neked ér ennyit szívesen várlak. De nem hinném.
Szia!
Minden manapság kapható BLU RAY lejátszó képes "felskálázásra".HDMI csatlakoztatás mellett a hangot normalizálja-kb.:192kbit/s(cd) minőségre,a képet pedig javítja oly módon,hogy mintavételezés közben 1 adott pixel körül lévő pixeleket ugyanolyan tulajdonságokra "alakít" mint a minta alapját adó képpont.
Mindazonáltal jól mondták az előttem szólók...ez nem valós,és nem nagyon észrevehető.Jellemzően eredeti DVD filmmel látható javulás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!