Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 1. Mi a különbség a PS3 és a...

Okkun kérdése:

1. Mi a különbség a PS3 és a PS3 Slime között? 2. Mennyiért lehet mostanság eladni egy (Sony) PS2-t 2 konzollal, és 5-6 eredeti játékkal?

Figyelt kérdés

2014. márc. 18. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fat gépekkel csak annyi baj van, hogy vigyázni kell rá ne hogy sárga ledes legyen, igaz az is javítható 10ezer körül de a probléma megint kijöhet...szal mondjuk ha 3x kijön akkor már ott vagy hogy egy másik ps3at is vehettél volna...

Én azt ajánlom hogy legalább slimet vegyél ha nem is super slimet (én is használtan vettem már 1 éve semmi baja)

2014. márc. 20. 13:06
 12/13 anonim ***** válasza:
17:03vagyok az igaz hogy kicsi volt a vinyo de kit izgat 3000ft vettem még ano egy 160gb vinyot és azt raktam belle + itt a gép volt a kérdés szoval tartozékoknélkül lett 15kp de mivel mindenem volt ami kellet hozzá igy az sem érdekellt tehát én csak a gépet vásároltam. bocsi de mobilror firkálok igy nem izgat a helyes iras. a lényeg az hogy tudtam e segiteni v nem.és csak ugy megjegyzem szerintem ma egy dolgozo embernek nem az a célja hogy a havi keresetét v a féretet pénzét egy csak olyan dologra agya ki amivel csak játszhat ha unatkozik. hiszen ez csak egy tv játék semmi más.
2014. márc. 20. 19:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Most már úgy érzem, hogy mindent tudok, amit tudnom kell ahhoz, hogy egy normális gépet vegyek. :)
2014. márc. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!