Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik hordozható médialejátsz...

Melyik hordozható médialejátszó (pl. ipod) szól a legjobban?

Figyelt kérdés
Esetleg valami teszt róla? Nagyon fontos a hangminőség vájtfülü vok :D
2009. dec. 14. 22:25
1 2
 1/12 anonim válasza:
a füllhallgatótól függ nem a lejátszótól.
2009. dec. 14. 23:13
 2/12 anonim ***** válasza:

üdv

Én is érzékeny vagyok a rossz hangra szerintem vegyél egy cd lejátszót nem mp3 hanem cd lejátszó ,de legjobb lenne a kazetta az nem digitális jelekkel dolgozik mint vájtfülü te is biztos tudod ,hogy a digitális jelek veszteséggel dolgoznak egy sima kazetta meg nem.Ezek után egy jó fej/fülhallgató kell csak amiről rengeteg tesztet találsz a Google-ba beírod ,hogy fejhallgató teszt stb.

Hogyha ipodot veszel akkor azt gondolom tudod ,hogy nem lehet elemet cserélni és csak az apple istorejáról lehet rá zenét tenni ha jól tudom.I

nkább mp3 lejátszót vegyél ezután a cd ket a lehető legnagyobb rátával tömörítsd pl 320kb/s így annyira nem lesz rossz a hangminőség.

2009. dec. 14. 23:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Nos, ha vájtfülű vagy, akkor nagy eséllyel semmi se elég jó, de ezt asszem te is tudod :) Zenészfórumokon érdemes körülszaglászni, hogy pillanatnyilag mi tetszik a kevésbé márkafüggő arcoknak is. Nem kis csörte lesz, de nem tudok ésszerűbbet, hacsak nem fér be akármekkora kockázat vagy kompromisszum.
2009. dec. 15. 01:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Az iPodra nem csak sz iStore-ból letöltött zenéket tehetsz, hanem bármit.
2009. dec. 15. 11:08
 5/12 anonim ***** válasza:
az "sz" "az" akart lenni
2009. dec. 15. 11:09
 6/12 A kérdező kommentje:
azért annyire nem vok vájtfülű hogy semmi se tetszene csak szeretem ah vmi jól szól :)
2009. dec. 15. 14:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor lejátszó alapzaja legyen kicsi, agybadugósból meg a fonendoszkóp-szerűen befészkelődős bőven elég beteg lesz.
2009. dec. 15. 17:57
 8/12 A kérdező kommentje:
de melyik szól a legjobban? iPhone jól szól?
2009. dec. 15. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez teljesen szubjektív...Ilyen kérdésre nincs egyértelmű válasz...Szerintem a Sonyericsson W890i szól a legjobban,a gyári agybadugós fülessel.Szerintem.De mindjárt lesz itt 10 másik akik szerint nem,mivel nem vagyunk egyformák.
2009. dec. 16. 00:33
 10/12 anonim válasza:

Én úgy tudom az iPhone nem szól annyira jól mint az iPod, de a nevében is benne van, hogy nem az volt a főcél.

Nekem iPodom van, az bivaly jól szól, illetve 1 iPhone árából tudnál venni valami jóféle lejátszót.

2009. dec. 16. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!