Melyik hordozható médialejátszó (pl. ipod) szól a legjobban?
üdv
Én is érzékeny vagyok a rossz hangra szerintem vegyél egy cd lejátszót nem mp3 hanem cd lejátszó ,de legjobb lenne a kazetta az nem digitális jelekkel dolgozik mint vájtfülü te is biztos tudod ,hogy a digitális jelek veszteséggel dolgoznak egy sima kazetta meg nem.Ezek után egy jó fej/fülhallgató kell csak amiről rengeteg tesztet találsz a Google-ba beírod ,hogy fejhallgató teszt stb.
Hogyha ipodot veszel akkor azt gondolom tudod ,hogy nem lehet elemet cserélni és csak az apple istorejáról lehet rá zenét tenni ha jól tudom.I
nkább mp3 lejátszót vegyél ezután a cd ket a lehető legnagyobb rátával tömörítsd pl 320kb/s így annyira nem lesz rossz a hangminőség.
Én úgy tudom az iPhone nem szól annyira jól mint az iPod, de a nevében is benne van, hogy nem az volt a főcél.
Nekem iPodom van, az bivaly jól szól, illetve 1 iPhone árából tudnál venni valami jóféle lejátszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!