Led hangfalat hol tudok venni? Amiben a víz 'pumpálódik', és LEDes?
Pl itt: [link]
Meg még ezer másik helyen. Google!
A kínai pacon láttam egyetlen boltban, kbb 4000,-Ft körüli áron. Most pontosan nem tuudom megmondani a bolt pontos helyét, de majd ha arra járok legközelebb, le tudom fényképezni a környéket, úgy talán meg lehet ismerni. Ez egy zárt bolt és az 1-es villamostól indulva a bal oldalon még az eleje környékén egy sok mindenféle játékot és mindenféle helikopter modellt és hasonlókat árusító boltban láttam. Ott időnként ki van írva, hogy "csak viszonteladókat szolgálnak ki", aztán legtöbbször bárki bemehet vásárolni, amikor nincs nagy forgalmuk.
Talán arról lehet még kb ráismerni, hogy az út szemközti oldalán egy nagy világos régi építésű ház (fél sátortetővel) nagy sársás fala látszik (majdnem szemben).
Ne számíts prémium hangminőségre. Most látom csak. Akciós ár? 10.000 helyett csak 8.000 Ft? Itt van 2 db 500 Ft -ért :D. Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!