Létezik egyáltalán olyan IEM fülhallgató ami TARTÓS? Ami bírja a sportolást is, de töméletes hangminőséget biztosít.
Volt egy 10eFt-os Sony-m az tartja a rekordot, mert az 2 évet bír ki, utána az egyik oldalából eltűntek a mélyhangok..
Utána egy Sennheiser CX 300-II, az épp egy évet bírt ki, ott az egyik oldal átment recsegősbe.
Ezután gyári Apple i5 earpods, 3 hónap után már nem egyformán szólt a két fele, ez is átment recsegősbe, de ezt nagyjából tudtam javítani "beleszívással" (nem nem, az előző oettőt nem szívkódtam, nem attól ment tönkre.)
Namost, letezik egyaltalan ezekbol az in ear fulesekbol olyan ami azert napi intenziv hasznalat mellet kibir minimum 5 evet??? Amire van jopar ev garancia. Es emellett jol is szol. Talan nagyonb membranuakat kene nezegetnem? Hajlando vagyok belenyulni a penztarcamba is, csak legyen jo min 5 evig, es ne romoljon le a hangja!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!