Egy PSP-n nagy a játékélmény?
nekem van pspm is és ps2m is... személy szerint a psp jobban bejön mert ugye hordozható ( megjegyzem nem chippeltettem ki mert sztem elveszi a konzol élményét ) játszani remek rajta főleg hogy ha mész mindenhova arról nem is beszélve hogy filmet zenét stbt is lejátszik és továbbis bírja az aksija mint egy laptopé ... a ps2 javára legyen írva hogy a közép osztályú játék is megy rajta ... de ez pspn is igaz mert psphez képest nagyon fain pl az assasin creed motorstorm és a többi játék is remek kikapcsolódás azomban ittjön a DE
a psp drágább a ps2höz képest ... én neked azt mondom hogy ha nem nagyon utazgatsz ( ez saját definicióm szerint min 4 óra/nap ) akkor maradj a ps2nél mert jókonzol annak ellenére hogy nem mai darab... ha viszont sokat utazgatsz akkor inkább a PSP mert az hordozható többoldalú mint a ps2 bár portable játékok vannak rá UMD méretbe ami nem a játékélmény rovására hanem egy kevés grafikai vissza maradás lesz belőle ...
mondok példát ... psp-n jobban tetszik pl:GTA LCS (Liberty City Stories) NFS MW és nevess ki de loco rocozni is jópoén ... ja és a pspn 100%ig lehet más pspvel multizni az arra képes játékokkal ( ez chippeltetésnél úgyemlékszem nem funkcionális )
Én játszottam már psp-vel is, meg ps2-vel is.
PSP jobban bejön, pedig nem szoktam sokat utazni, itthon is tökre elvagyok vele.
Nagyon sok jó játék van rá (persze ps2-n is), grafikája is jó, stb.
A psp jó , de nekem egy 30-40 perc után elkezd fájni a fejem , hogy azt a kis monitorját nézegetem.
Nekem ps3 van , de azzal szinte korlátlan ideig lehet játszani.
Ha felmérést akarsz csinálni akkor ne itt csináld.
Miért kell neked olyan válasz, hogy 10-ből 32 szerint jó?
Páran írták, hogy jó, valakinek meg biztos nem tetszik, de mivel mindenki más, így lehet hogy te a sok fikázós miatt nem veszel, de neked meg olyan ízlésed van, hogy tökre tetszene, és a többi ember miatt nem veszed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!