Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy PSP-n nagy a játékélmény?

Egy PSP-n nagy a játékélmény?

Figyelt kérdés
Nagyobb a játékélmény rajta mint pl. a PS2-n?Tudom hogy sokkal jobb a PS2 de nem nagyobb az élmény a PSP-n hogy hordozható?Tapasztalatok minden érdekel
2009. dec. 14. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:

nekem van pspm is és ps2m is... személy szerint a psp jobban bejön mert ugye hordozható ( megjegyzem nem chippeltettem ki mert sztem elveszi a konzol élményét ) játszani remek rajta főleg hogy ha mész mindenhova arról nem is beszélve hogy filmet zenét stbt is lejátszik és továbbis bírja az aksija mint egy laptopé ... a ps2 javára legyen írva hogy a közép osztályú játék is megy rajta ... de ez pspn is igaz mert psphez képest nagyon fain pl az assasin creed motorstorm és a többi játék is remek kikapcsolódás azomban ittjön a DE

a psp drágább a ps2höz képest ... én neked azt mondom hogy ha nem nagyon utazgatsz ( ez saját definicióm szerint min 4 óra/nap ) akkor maradj a ps2nél mert jókonzol annak ellenére hogy nem mai darab... ha viszont sokat utazgatsz akkor inkább a PSP mert az hordozható többoldalú mint a ps2 bár portable játékok vannak rá UMD méretbe ami nem a játékélmény rovására hanem egy kevés grafikai vissza maradás lesz belőle ...

mondok példát ... psp-n jobban tetszik pl:GTA LCS (Liberty City Stories) NFS MW és nevess ki de loco rocozni is jópoén ... ja és a pspn 100%ig lehet más pspvel multizni az arra képes játékokkal ( ez chippeltetésnél úgyemlékszem nem funkcionális )

2009. dec. 14. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Én játszottam már psp-vel is, meg ps2-vel is.

PSP jobban bejön, pedig nem szoktam sokat utazni, itthon is tökre elvagyok vele.

Nagyon sok jó játék van rá (persze ps2-n is), grafikája is jó, stb.

2009. dec. 14. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:

A psp jó , de nekem egy 30-40 perc után elkezd fájni a fejem , hogy azt a kis monitorját nézegetem.

Nekem ps3 van , de azzal szinte korlátlan ideig lehet játszani.

2009. dec. 22. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, már 3-an is válaszoltak, minek kellet kiemelni a kérdést?
2009. dec. 22. 21:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Hogy kapjak több választ
2009. dec. 23. 17:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha felmérést akarsz csinálni akkor ne itt csináld.

Miért kell neked olyan válasz, hogy 10-ből 32 szerint jó?

Páran írták, hogy jó, valakinek meg biztos nem tetszik, de mivel mindenki más, így lehet hogy te a sok fikázós miatt nem veszel, de neked meg olyan ízlésed van, hogy tökre tetszene, és a többi ember miatt nem veszed meg.

2009. dec. 23. 18:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Jó megértem de mi a francokat zavar pont az én kérdésem?
2009. dec. 23. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
az első vagyok ... öcskös ha ennyire psps infók kellenek ... nézz youtubeot vagy ott a google...
2009. dec. 24. 12:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert zavar az emberi hülyeség, pedig semmit sem lehet ellene tenni.
2009. dec. 24. 19:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Első már kívülről tudom az összes videót csak azért rákérdeztem és utolsó nem érdekelnek az ilyen izék kiemeltem,succ pucc kész ennyi Arrivederchi
2009. dec. 25. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!