Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » DVD-t szeretnék csatlakoztatni...

DVD-t szeretnék csatlakoztatni TV-hez. (Orion DVD, Sony TV. ) Kábelek összedugva, aztán innentől nem tudom hogyan tovább. Segítene valaki így távvezérléssel?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:

A DVD-hez adtak egy Kezelési Utasítást : nyisd ki és nézd meg az ábrát, hogyan kell a TV-hez csatlakoztatni!

Amúgy nem egy nagy varázslat : a SCART csatlakozó egyik felét bedugod a DVD-lejátszóba, a másikat meg a TV-be...

ENNYI!

2009. dec. 14. 17:48
 2/7 A kérdező kommentje:

A használati utasítás csak a távirányító használatáról szól, egyéb nincs benne, hidd el, elolvasás után kérdeztem.

Kábelek összedugva, biztos hogy jól, mert másogy nem lehet, de nem tudom hogy választom ki a csatornád a DVD-nek és egyebek...

Esetleg tudna valaki HASZNOS választ is adni?

2009. dec. 14. 18:06
 3/7 aulac ***** válasza:

Rakj egy filmet a DVD lejátszóba és indítsd el (play).

Vagy automatikusan átvált a bemenetválasztó a TV-n (az enyém például igen), vagy ha nem akkor a TV bemenetválasztó(Input) gombját megnyomva kiválasztod egymás után a bemeneteket. AV1-->AV2-->AV3 stb...

Van olyan típus amelyiken egy gombot kell többször nyomkodni.

Valamelyiken meglátod a filmet.

2009. dec. 14. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült!
2009. dec. 14. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:

SCART csatlakozóval automatikusan rááll a TV a DVD-lejátszóra, ha beleteszel egy filmet és elindítod!

Ezért is nem írtam erről többet.

(első vagyok)

2009. dec. 14. 19:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nálam nem állt át automatikusan. Film benne volt, play is megnyomva, scart csatlakozó jó helyen, és semmi. Át kellett a kapcsolót állítani, de nyomkodtam is, csak az volt a gond, hogy 3x kellett megnyomni és nem kétszer és erre nem jöttem rá. A használati utasítása meg sajna kutyafülét sem ér:(
2009. dec. 14. 19:26
 7/7 aulac ***** válasza:

18:16 vagyok

Örülök, hogy sikerült. :)

2009. dec. 14. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!