DVD-t szeretnék csatlakoztatni TV-hez. (Orion DVD, Sony TV. ) Kábelek összedugva, aztán innentől nem tudom hogyan tovább. Segítene valaki így távvezérléssel?
A DVD-hez adtak egy Kezelési Utasítást : nyisd ki és nézd meg az ábrát, hogyan kell a TV-hez csatlakoztatni!
Amúgy nem egy nagy varázslat : a SCART csatlakozó egyik felét bedugod a DVD-lejátszóba, a másikat meg a TV-be...
ENNYI!
A használati utasítás csak a távirányító használatáról szól, egyéb nincs benne, hidd el, elolvasás után kérdeztem.
Kábelek összedugva, biztos hogy jól, mert másogy nem lehet, de nem tudom hogy választom ki a csatornád a DVD-nek és egyebek...
Esetleg tudna valaki HASZNOS választ is adni?
Rakj egy filmet a DVD lejátszóba és indítsd el (play).
Vagy automatikusan átvált a bemenetválasztó a TV-n (az enyém például igen), vagy ha nem akkor a TV bemenetválasztó(Input) gombját megnyomva kiválasztod egymás után a bemeneteket. AV1-->AV2-->AV3 stb...
Van olyan típus amelyiken egy gombot kell többször nyomkodni.
Valamelyiken meglátod a filmet.
SCART csatlakozóval automatikusan rááll a TV a DVD-lejátszóra, ha beleteszel egy filmet és elindítod!
Ezért is nem írtam erről többet.
(első vagyok)
18:16 vagyok
Örülök, hogy sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!