Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Autóba hangcucc összerakás?...

Autóba hangcucc összerakás? (többi lent)

Figyelt kérdés

Elsőnek is segítséget akarnék kérni, hogy mi milyet mennyiért ilyenek.

Szóval autóba szeretnék összetenni valami egész jó kis hangzást. Nem akarok versenyre menni v ilyenek, csak ha felnyomom a hangerőt akkor szóljon és bírja.

Én egy magasokból gondoltam 150W-osakat. 4vagy6 kellene?

Egy mélyláda 500-800W ?

Erősítő milyen?

Esetleg márkákat v konkrét árakat tudnátok mondani? Vagy h kellene összepakolnom?

Válaszokat előre is köszi:)

2014. márc. 11. 23:08
 1/2 Osynho ***** válasza:
Jujj. Szerintem látogass el a prohardver autó hifi topicjába, ill olvasd el az elso hozzászólást. A ráírt W érték az utolso, ami szamit egy hangcuccnal.
2014. márc. 12. 08:47
 2/2 Huszti Tibor ***** válasza:

Szia!Ahogy leírtad a kérdésedet,úgy itélem nem sokat tudsz róla.Érdemes egy hozzáértővel beszereltetni.

Első kérdés hogy mennyit szánsz a dologra összesen.Érdemes egy első szettret egy 4 csatornás erősítőt és egy mélyládát választani.Ehhez jön még a kábelek és a beszerelés ára.Lehet hogy még érdemes fejegységet is cserélni ha a régi nem megfelelő.

Milyen autós lejátszó van az autóba?Mennyit szánsz rá összesen.Ha nem túl sokat akkor egy 2 csatornás erősítő egy mélyládával és kész.

2014. márc. 12. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!