Xbox360. Melyiket és honnan?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy x360-at, de nem tudom, hogy honnan és milyet.

Tudom, hogy itt is van olyan, hogy a nem tudom milyen alaplaposat nem lehet feltörni, meg ha 3led-es akkor mit kell csinálni, meg jól tudom, hogy gyárilag rossz az összes hűtése?

Szóval olyan x360-at szeretnék venni, amit fel lehet törni, nem 3led-es, és részletre is lehet fizetni.

2009. dec. 14. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
auchan, mediamarkt ...
2009. dec. 14. 18:54
 2/6 A kérdező kommentje:

És ott miket adnak hozzá?

Azt amit pl. a golemkonzol.hu/webshop -nál, vagy csak az alapgépet?

2009. dec. 14. 21:04
 3/6 Pityupocse ***** válasza:
golemnel is irja, az alapcsomag trtalmat, azt mindenhol kotelesek mellecsomagolni! de golmetol jobban megeri, venni mert 1 eves teljeskoru garanciat vallanak ra a 3 ev microsoftos melle! + ok ertenek is hozza, es gyorsan olgoznak! nekem is toluk van
2009. dec. 18. 08:51
 4/6 A kérdező kommentje:

És golemkonzol-on nem lehet részletre ugye?

Meg jó onnan rendelni? Mert rendeltem már onnan egy memókártyát, és csak úgy egy borítékba hozták, semmi csomagolás, és azért egy xbox kicsit drágább, jobban vigyázok vásárlásnál.

2009. dec. 18. 15:28
 5/6 anonim válasza:
nekem golemkonzolrol van xbox360om és haveromnak ps3a és semmi baj nem volt.am meg sokkal olcsóbb mint a media markt,electro world,euronics meg ilyenek
2010. jan. 6. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintem is jó a golemkonzol, de mint ahogy írtam, attól eléggé meglepődtem, hogy ilyen kis szar borítékba beledobtak egy memókártyát és azt hozták ki.

De azóta is működik, semmi baja.

Amúgy azóta rájöttem, hogy ps3-mat veszek, de mivel az alapból nincs még feltörve, így mindegy, hogy auchan vagy golemkonzol, de akkor már auchan-ban jobban bízok.

2010. jan. 6. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!