Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit csináljak, hogy működjön...

Mit csináljak, hogy működjön a Tv-játékom?

Figyelt kérdés
Kaptam egy Tv játékot (tudom hogy elég gagyi, de én nagyon szeretem az ilyeneket) és nem tudom beszerelni. Nem volt Av bemenet a tv-n ezért már átalakítót is vettem. Mindent bedugtam a helyére, de még mindig nem működik. A Tv-vel is össze kell hangolni?
2009. dec. 14. 15:07
 1/5 anonim válasza:
Ha nincs AV bemenet a TV-n, akkor az antenna bemenetre kell sztem kötni. Átalakító minek kellett? A játékon nincs antenna kimenet? A lényeg, hogyha az antenna bemenetre csatlakoztatod, átalakítóval, vagy elosztóval stb, akkor a tv-n meg ell keresni az adott frekvenciát, amin a játék üzemel. Úgy mint amikor csatornát keresel.
2009. dec. 14. 15:20
 2/5 A kérdező kommentje:
A játékon nincs antenna bemenet. És elkezdtem keresni a csatornát, már nem is egyszer végigmentem rajta, de egyszerűen nem találja a tv.
2009. dec. 14. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
működnie kell, vagy az átalakítónál lehet vmi gond, vagy maga a gép hibás. (ne legyen igazam)
2009. dec. 14. 15:53
 4/5 anonim válasza:

1. válaszoló vok: Azt nem hiszem el, hogy a gépen nincs antenna kimenet. Alapvető dolog. Olyan kábelt szoktak ilyen gépekhez adni, aminek egyik vége koax csatlakozós(olyan mint az AV), a másik végén pedig antenna csatlakozó van.

De ha azt mondod, hogy nincs rajta ilyen csati, akkor az átalakítót milyen aljzatra dugtad rá? És egyáltalán milyen átalakító?

Nekem vannak itthon ilyen gépeim ...

2009. dec. 14. 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok valami gép zseni, úgyhogy csak ennyivel tudok szolgálni: mivel a tv-n Scart bemenet van, [link]

ilyet vettem, és bedugtam a végét a Scart-hoz, és rácsatlakoztattam a fehér és a sárga csatlakozót.

2009. dec. 15. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!