Hogyan lehet hangoskönyvet készíteni?
Figyelt kérdés
Rátaláltam egy vidire amiben ecsetelték, hogy a magic programot és a dexet kell letölteni ehhez. De a Dexet nekem nem engedte arra hivatkozva, hogy a magic szükséges pedig az már installálva volt. Szóval nem értem, elakadtam. Még hogyan lehetne?2014. márc. 10. 09:52
1/5 anonim válasza:
A hangoskönyv úgy készül, hogy színészek felolvassák a könyvet. Szövegfelolvasó programok léteznek, de az ezek által kreált hanganyag messze elmarad egy hangoskönyv minőségétől.
2/5 anonim válasza:
Nem kicsit spilázod, de minek? Ha fogsz egy könyvet, hangosan felolvasod és rögzíted, akkor az a hangoskönyv, az audio fájl. Szerkeszteni meg ott az Audacity.
3/5 A kérdező kommentje:
Én magam szeretném felolvasni házilag s lehetőleg jó minőségben, azért kérdeztem. Valami jó program érdekelne amivel ez lehetséges lehetne..
2014. márc. 13. 12:16
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kipróbálom ezt amit ajánltál.
2014. márc. 13. 12:18
5/5 anonim válasza:
Kicsit már régi a kérdés, de azért válaszolok :)
Elsősorban a mikrofonnak kell nagyon minőséginek lennie. Ezen kívül nagyon csendes helyen kellene lenned a felolvasásnál. Aztán a felvett nyers hanganyagot tudod finomítani különböző szoftverekkel, attól függően mennyire akarsz belenyúlni. És ha ez mind megvan, és páran meg is hallgatták már a hangoskönyvedet, akkor kiderül, hogy élvezhető-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!