Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kell az iPod Touch-t...

Hogyan kell az iPod Touch-t felinstalálni? Sürgős! :S

Figyelt kérdés
Akinek van ipod touch-ja, az kérem mondja el részletesen, hogy hogy kell felinstalálni rá az iTunes-t, angolul van, és nem értjük nagyon.+ Hogyan lehet rá számokat rakni? Valaki segítsen mindent írjon le valaki részletesen.Sürgős!:/
2009. dec. 13. 18:54
 1/10 A kérdező kommentje:
Elvileg felinstalálta az iTunes-t letöltöttük, felraktuk, bemásolt az iTunesba jósok számot a gépről magától, de ha a saját gépből megnyitom az iPodot, semmi! üres! Hogykell rátenni zenéket?:S
2009. dec. 13. 18:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Most olvastam, hogy állitolag ha rajtavannak az iTuneson a zenék, akkor már az ipodon is, ha csatlakoztatva van.Ez oké, de levettük a gépről az ipodot, erre nem kapcsol be, továbbra is csak jelzi, hogy csatlakoztatva van, holott már nem! Mi lehet a baj? Jajj válaszoljon valaki=(
2009. dec. 13. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
12%

mi a lófa.szért kell neked ipod touchot venni ha suta vagy???

vettél volna egy sima mp4et.

2009. dec. 13. 19:43
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm ezt a haszontalan választ.

még valaki?

2009. dec. 13. 19:46
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

jó akkor segítek (de válaszolhatnál...)

a sajátgépet felejtsd el.

az itunesba belépsz és a bal oldalon felül a musicra rámész. ekkor ide a musicba húzd be azokat a zenéket amiket rá akarsz tenni a touchra. kész. dugd be a gépbe a touchot és várj egy kicsit. az itunesban bal oldalt meg kellett jelennie. rákattintasz és valahol van ilyen hogy sync music, azt bepipálod, aztán sync. és rajta vannak a zenék.

de tényleg nem értem hogy miért kellett neked ha tényleg nem értesz hozzá... és angolul sem értesz

2009. dec. 13. 19:51
 6/10 A kérdező kommentje:
De ha levesszük a gépről az ipodot, akkor nem jelez semmit, csak azt, hogy csatlakoztatva van, holott már NEM!
2009. dec. 13. 19:56
 7/10 anonim válasza:
Nekem van touch, nano meg phone is. Nem azokra installálod az itunes-t, hanem a számítógépedre. Netről leszeded a programot, értelemszerűen lefuttatod a telepítés-varázslót. Ha megnyitod balra ottvan, hogy library, music, oda behúzod az mp3-akat, akkor lekonvertálja neked. Rákötöd az ipodot usbn gépre, benyomod sync... és voilá mon cherie:D
2009. dec. 13. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
vigyétek vissza akkor
2009. dec. 13. 19:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Hogy lehetnek ilyen emberek a világon!

Google számodra nem létezik?

2009. dec. 14. 18:21
 10/10 anonim válasza:

Ismerem ezt! Én megértelek, az egyik ismerősömnek is ilyen most! nem tud vele mit kezdeni! lehúzza és azt írja ,hogy még mindig csatlakoztatva van pedig nem is! leírnád nekem PRIVÁTBAN hogy hogyan sikerült megoldani!

lehetőleg részletesen!

Előre is köszönöm kedveséged!

2010. márc. 15. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!