Újra kell-e kezdenem egy xbox360-as játékot, ha a karcos cd helyett egy újat veszek?
Figyelt kérdés
Ez a játék az Assassin's Creed II. Vannak olyan pályarészek (mint pl. Romagna vagy San Gimignao egyes részei) amik nem töltenek be. Kidob a játék egy ablakot, hogy tisztítsam meg a cd-t (a cd tényleg karcos), majd indítsam újra a konzolt. Ezt sokszor megtettem, sajnos nem jártam sikerrel. Az lenne a kérdésem, hogy ha vennék egy másk ac2-t akkor előröl kéne kezdenem az egész játékot, vagy felismeri az előző mentést?
nagyon köszönöm a segítséget!
2014. márc. 7. 22:09
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok egy számítógépzseni, de józan paraszti ésszel azt mondanám, hogy a játék a gépedre ment és nem a CD-re, így szerintem egy újjal is folytathatod a játékot ugyan ott.
2/7 anonim válasza:
De mielőtt újjat veszel, nézd meg a közeledben van-e CD/DVD polírozást vállaló cég. Ha nincs mély karc, kb 500Ft-ból teljesen felújítják a karcos lemezt.
3/7 anonim válasza:
Elözöt minkét válaszában megerösítem, ezek a dolgok tényleg így vannak.
4/7 anonim válasza:
A mentés valóban a gépen van, így azt folytathatod onnan ahol abbahagytad, új cd-vel is.
5/7 A kérdező kommentje:
és akkor az achievements-jeimet se kell újra megszereznem, ugye?
2014. márc. 9. 15:45
6/7 anonim válasza:
Nem, minden mentés a boxon van. Ugye eleve a box DVD-t CD nem is tud írni, így már fizikailag is képtelen mentést tárolni a játék lemezén.
7/7 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm mindenkinek a segítséget!
2014. márc. 11. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!