Egy notebook alkatrészeinek átlagosan mennyi az üzemi hőmérsékletük?
Figyelt kérdés
Csapágyas lett a notebookom ventilátorja, jelenleg nem tom kicserélni. És azt sem tom h hűt e rendesen. Letöltöttem egy programot ami nézi a hőmérsékletet és így 50 fokosak az alkatrészek, de azt nem tom h ez jó e.2014. márc. 6. 20:23
1/4 anonim válasza:
50 fok teljesen normális, eddig még nem láttam normális környezeti hőmérséklet (értsd: szobahőmérséklet) mellett ennél alacsonyabbat notebooktól, pedig általában nem alsókategóriás notebookokkal van dolgom.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy volt 50 h válsághelyzetben de amikor egy programot elindították felment 78rá is; és köszi a választ
2014. márc. 7. 06:52
3/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi volt 78 fokos, ha a proci, akkor az előfordulhat. Persze ha böngészés közben 78fok az gáz, de ha valami erőforrás igényesebb progi miatt, akkor nem. Mindenesetre az is fontos, hogy mikor volt kitakarítva?
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon hangos volt ezért egy hete kitakarítattam de nem változott
2014. márc. 7. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!