Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek PS4-et vagy XBOX...

Ocsemfacsiga2000 kérdése:

Szerintetek PS4-et vagy XBOX ONE-t vegyek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 13:18
1 2
 11/13 anonim válasza:
PS4. Olcsóbb is mint az Xbox.
2014. márc. 12. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:
9%
Miért akarod feleslegesen szórni a pénzt? Xbox 360 Slimen megvan ugyanúgy minden, ami az Oneba is. Csak a Slim olcsóbb, olcsóbbak a játékok, és kisebb helyet is foglalnak.
2014. márc. 12. 18:19
 13/13 Holdfiú válasza:
nem tudom hogy mostanra eldöntötted e már melyiket veszed de leírom én mit gondolok szerintem hiába tud többet a ps4 attól függetlenül az xbox one jobb én míndig is ps fan voltam de amik jönnek játékok csak kizárólag ps4re nem nyerte el túlságosan a tetszésemet viszont az xbox onera nézd meg youtuben milyen játékok jelennek meg és elfog kápráztatni mint pl most kitört a titanfall őrület amit igaz nem csak xbox onen tudsz játszani hanem pcn is de ps4en semmiféleképp nem viszont ha nem érdekelnek saját gártású játékok akkor mindenféleképpen ps4et vegyél.
2014. aug. 21. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!