Vélemény? Concorde tab rokee.
? :D
A két bolt közül tapasztalataim szerint pont az edigital a biztosabb! A MM, egy kókler banda, nulla szakértelemmel. Oda bemegyek, s elmenekülnek előlem az eladók, pedig nem vagyok ijesztő, ezektől semmi szakmait nem lehet kérdezni, semmit nem tudnak, csak azt, ami a termék mellé van írva, én meg tudok olvasni. Sok véleményt olvastam az edigitalról, összességében én úgy gondolom az egyik legmegbízhatóbb bolt Magyarországon, nem véletlenül nyerték meg Az ország boltja "kitüntetést" zsinórba háromszor. Háztól-házig garancia (amennyiben edigital adja a gar-t, erre kérdezz rá vásárlás előtt!), értsd gondod van eljönnek érte, elviszik, megjavítják, visszahozzák, abban az esetben kell csak érte fizetned ha nem garanciális a hiba, értsd kiderül, hogy a te hibádból romlott el, külső behatás, beázás rongálódás stb. Ezt úgy gondolom mindenki tudja, hogy az ő hibája, hogy elromlott vagy sem.
A magyar törvények szerint az online vásárolt árut a bolt 8 napig köteles visszavásárolni, a vevőnek nem kötelező indokolni a kérelmet. Az edigitálnál ez azonban 40 nap! Ingyenesen házhoz szállítják a nagyobb összegű termékeket, így pl. a 79QCI-t is. Ha szeretnél hitelbe vásárolni, megteheted 0% THM-el! Vásárolhatsz plusz (akár több) év garanciát, sőt akár biztosítást is köthetsz a készülékre, utána kell járni mit is foglal ez magába, (már ha érdekel), én úgy tudom, hogy így akár törött kijelzőre, egyéb rongálódásra is vonatkozik a garancia. Engem nem különösebben érdekel, eleve jó biztosítóm van!
Boltjaik egyébként ezekben a városokban vannak: Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár.
Egyébként ha MM sincs a közeledben s a wayteqre nem edigital gart kapsz hanem gyártói gart, azaz a gyártó szervizébe kell visszaküldened hiba esetén, akkor könnyen lehet, hogy a postázási költség olcsóbb, mint az útiköltség a MM-ig, ilyenkor természetesen csak az odapostázás terhel téged. DE! Te döntesz, én nem akarlak az edigitalra rábeszélni, ahogy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!