Milyen tabletet vegyek, ha elsősorban az egyetemen szeretném használni a tananyagok olvasására?
Sajnos egyáltalán nem értek hozzá, hogy milyet érdemes venni.
Az egyetemen használnám elsősorban, főleg a letöltött, szerkesztett anyagok, e-book stb. olvasására. Meg persze netezni, de filmet nézni, játszani nem tervezek (persze ez változhat).
Mennyire érdemes komolyabbat venni ilyen célból? Melyik adatra figyeljek a leírásokban? Melyik gyártó megbízható, melyiket kerüljem inkább?
Kb. 100ezret tudnék rászánni, talán kicsivel többet.
Elnézést, ha buta kérdéseknek tűnnek, de tényleg nem értek hozzá. A válaszokat előre is köszönöm.
Jegyzetelésre nem akarod használni? Ugyanis az eBayen vannak jópofa androidos laptopok - gyakorlatilag tabletek, csak van billentyűzetük is. Lehet, hogy neked ez praktikus lenne.
Nexus 7/2013
Ez egy kisebb 7"-os
LG G Pad 8.3
Ez kicsivel nagyobb, nevéből is kiderül 8.3"-os
Nexus 10
Ez már viszont egy szép nagy méretű 10"-os tablet
Azt döntsd el, hogy melyik jön be a legjobban
Jegyzetelni elvileg nem akarok vele, gyorsabban tudok kézzel. Otthon van asztali PC-m, azon be tudom gépelni az anyagokat, és legfeljebb áttöltöm a tabletre.
Ezzel kapcsolatban a másik kérdésem: a Wordben megírt dokumentumot Androidos tableten fogom tudni olvasni?
Samsungot, nem ajánlom, túlárazott szar az összes
Amúgy meg minden androidos készülék meg tud nyitni doc, docx, pdf stb. formátumú dokumentumot, csak megfelelő program szükséges hozzá
Oké. Laptop. De az közel nem jön ki 100.000 forintból (legalábbis egy normális)
Mellesleg egy tabletet csak könnyebb hordozni elővenni és használni mint egy laptopot
Dehogynem jön ki 100 ezerből, egy akciós LenovoIdeapad operációs rendszer nélkül annyi.
Laptopban nem gondolkodom, jegyzetelni biztosan nem géppel akarok az előadásokon. Otthon meg van egy fél éves asztali gépem, úgyhogy ott sincs rá szükség.
Netbookon én is gondolkodtam egy ideig, de a billentyűzetre nincs nagy szükségem, úgyhogy a tablet mellett döntöttem, de túl nagy a választék, én meg nem értek hozzá, azért próbálok infót gyűjteni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!