Milyen tabletet vegyek, ha elsősorban az egyetemen szeretném használni a tananyagok olvasására?

Figyelt kérdés

Sajnos egyáltalán nem értek hozzá, hogy milyet érdemes venni.

Az egyetemen használnám elsősorban, főleg a letöltött, szerkesztett anyagok, e-book stb. olvasására. Meg persze netezni, de filmet nézni, játszani nem tervezek (persze ez változhat).

Mennyire érdemes komolyabbat venni ilyen célból? Melyik adatra figyeljek a leírásokban? Melyik gyártó megbízható, melyiket kerüljem inkább?

Kb. 100ezret tudnék rászánni, talán kicsivel többet.

Elnézést, ha buta kérdéseknek tűnnek, de tényleg nem értek hozzá. A válaszokat előre is köszönöm.

2014. márc. 4. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Jegyzetelésre nem akarod használni? Ugyanis az eBayen vannak jópofa androidos laptopok - gyakorlatilag tabletek, csak van billentyűzetük is. Lehet, hogy neked ez praktikus lenne.

[link]

2014. márc. 4. 22:24
 2/10 SylwerStone ***** válasza:
68%

Nexus 7/2013

Ez egy kisebb 7"-os

LG G Pad 8.3

Ez kicsivel nagyobb, nevéből is kiderül 8.3"-os

Nexus 10

Ez már viszont egy szép nagy méretű 10"-os tablet

Azt döntsd el, hogy melyik jön be a legjobban

2014. márc. 4. 22:31
 3/10 A kérdező kommentje:

Jegyzetelni elvileg nem akarok vele, gyorsabban tudok kézzel. Otthon van asztali PC-m, azon be tudom gépelni az anyagokat, és legfeljebb áttöltöm a tabletre.

Ezzel kapcsolatban a másik kérdésem: a Wordben megírt dokumentumot Androidos tableten fogom tudni olvasni?

2014. márc. 5. 08:47
 4/10 anonim ***** válasza:
A Samsung Galaxy legújabb okostelefonjaiban és a tabletjeiben is van licenszes Polaris Office. Mindegy, hogy .pdf, .doc vagy .docx fájl, megnyitja és írható is. Exxel, Power Point, Word: mindent tud. Nekem bevált.
2014. márc. 5. 10:50
 5/10 anonim ***** válasza:
2014. márc. 5. 10:54
 6/10 SylwerStone ***** válasza:

Samsungot, nem ajánlom, túlárazott szar az összes

Amúgy meg minden androidos készülék meg tud nyitni doc, docx, pdf stb. formátumú dokumentumot, csak megfelelő program szükséges hozzá

2014. márc. 5. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha egyetem miatt akarsz tabletet venni akkor joban járwz ha laptopot veszel vagy netbookot hid el sokal jobb választás.
2014. márc. 6. 19:44
 8/10 SylwerStone ***** válasza:

Oké. Laptop. De az közel nem jön ki 100.000 forintból (legalábbis egy normális)

Mellesleg egy tabletet csak könnyebb hordozni elővenni és használni mint egy laptopot

2014. márc. 7. 08:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Dehogynem jön ki 100 ezerből, egy akciós LenovoIdeapad operációs rendszer nélkül annyi.

[link]

2014. márc. 7. 13:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Laptopban nem gondolkodom, jegyzetelni biztosan nem géppel akarok az előadásokon. Otthon meg van egy fél éves asztali gépem, úgyhogy ott sincs rá szükség.

Netbookon én is gondolkodtam egy ideig, de a billentyűzetre nincs nagy szükségem, úgyhogy a tablet mellett döntöttem, de túl nagy a választék, én meg nem értek hozzá, azért próbálok infót gyűjteni. :-)

2014. márc. 8. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!