Új televíziót szeretnék vásárolni, milyeneket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Min. 32"-os kellene, min. 80-82 cm-es, min. 100 Hz-es képfrissítéssel, lehetőleg full hd legyen, legyen rajta usb csatlakozó és hdmi csatlakozó is, és legyen 3d támogatású. A márkáról nem tudok véleményt mondani, hogy melyek amik jók, de úgy hallottam hogy a sony meg a samsung amiket nagyon ajánlanak mások, de erről is olvasnék pár véleményt.2014. márc. 4. 11:36
11/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a segítséget. :) ha még van valakinek véleménye, akkor szívesen veszem őket. :)
2014. márc. 4. 12:06
12/19 anonim válasza:
Nekem bőven megfelel 2 méteres távolságra a 22-es tv, igaz, ez monitor-tv, de ez is Samsung. Egy biztos: kicsi lakásba, kicsi szobába nem jó a túl nagy tv. Zavaró, fejfájást okoz, csak ezért, mert a szomszédnak olyan van, ne vegyél akkorát.
14/19 anonim válasza:
Ez aztán a tanács. Süt az irigység. Az a zavaró amikor kicsi a tévé és nem látod a részleteket. Olyat még nem hallottam,hogy valaki lecserélte a tvjét mert túl nagy...
15/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok, nekem 32" FULL HD 200Hz Samsung van 2méterről nézem, de azt kell hogy mondjam hülyeség, hogy nem látni a sima, és a HD filmek közti különbséget (max ha valaki erős szemüveget hord).
Itt olvashatsz a nézési távolságokról.
Talán azt mondanám, ha van 2.5 méter helyed, akkor érdemes egy 40" méretű TV, de viszont nem minden film HD, és azokat messzebbről kell nézni, ezért is linkeltem a nézési távolságokról azt az oldalt.
17/19 L Norbert válasza:
Szerintem LG-t vegyél,Én régen samsung párti voltam de ez megváltozott.Most kettő Lg tévénk van és nem bántam meg hogy váltottam LG-re!!!A samsung iszony drága lett minőségre pedig 1 kalap s**r!!!
19/19 anonim válasza:
#17. Nézd meg nyugodtan mennyi LG TV van az első 20db között. (egy db sincs kb ennyit a LG-ről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!