Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Asus memopad HD7 vagy Nexus 7?

Asus memopad HD7 vagy Nexus 7?

Figyelt kérdés

Túlságosan nem értek a tabletekhez, ezt a kettőt javasolták eddig, mondván hogy ha tablet, akkor Asus. Végül is mindkettő Asus, árban kb megegyeznek, de aki esetleg jobban ért hozzá, mondana véleményt?

Köszönöm!

2014. márc. 2. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:

"ha tablet, akkor Asus"

Ez nem teljesen igaz. Ha tablet, akkor vagy iPad, vagy Nexus, csak régen amikor még sokkal drágább volt a Nexus, akkor a Memopad HD7-et is gyakran ajánlották, mert ha valakinek nem volt 60-70 ezre, akkor Nexus után a HD7 sem rossz.

Ebből már talán leeshetett, hogy Nexus 7 az ajánlottabb.

Hardveresen is jobb, de a lényeg, hogy szoftveresen még jobb. Nexus az egy Nexus, szoftveresen nincs nála jobb.

2014. márc. 2. 12:16
 2/4 Verac ***** válasza:

nem tudom, hogy a kérdező melyik nexus 7-re gondolt, de ha az elsőre (a 2012-es) közel azonos súlycsoportban van a memo paddal(kivéve ha a 2013-masra gondolt, mert akkor egyértelműen a nexus). a hardver teljesítménye és a kijelző minősége közel azonos. de mindkettőnek vannak minimális előnyei és hátrányai:

memo pad-> a hátlapi kamera és a bővíthető tárhely, minimálisan módosított android felület, mi közel van a gyárihoz elég sok plusz alkalmazással(kinek előny/kinek hátrány)

nexus 7 (2012)-> frissebb op renszer, még viszoynlag skáig várható támogatás a google részéről, nyers android felület

én is mindkettőn elgondolkoztam, de végül nálam a memo pad nyert, az ára, a bővíthető tárhely és a kamera miatt. nekem eddig remekül bevált.

ha memo pad lenne a választott termék akkor pár jó tanács:

először is tudni kell hogy csak a kék változatnak matt a hátlapjának a felülete ami nem gyűjti mágnesként az ujjlenyomatokat és a karcokat, a többi fényes(nekem kék van). másodszor pedig rendszerfrissítés után eléggé be tud buggolni a gyári launcher, és persze pár szolgáltatás is, ezért érdemes egy gyári visszaállítasz eszközölni az update után. majdnem egy napig szívtam vele és keresgéltem megoldást arra, hogy újra úgy működjön, mint a frissítés előtt ^^

2014. márc. 2. 13:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, a 2012-re gondoltam, a 2013 sajnos most nem fér bele a keretbe, pedig már megfordult a kezemben és bármit megadnék érte. :D Nálam a kamera se nem előny, se nem hátrány, a tárhely már neccesebb téma, egy ideig csak a bővíthetőre szavaztam, aztán felvilágosítottak, hogy ha hardveresen/szoftveresen valami jobb, akkor ne a bővíthetőség legyen már a szempont..:D De köszönöm, pont az ilyen válaszokért regiztem be! :)
2014. márc. 2. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha 32 gigás Nexus 7-et veszel akkor az már elég egy pár dologra, nem hiszem, hogy még azt bővíteni kéne. Persze mindenki máshogy használja a tabletét, valaki millió 720p-s filmmel rakja tele, annak még a 64 gigás is lehet kevés lenne (ha egyáltalán lenne ilyen N7), de ha csak játékokat és alkalmazásokat akarsz leszedni, esetleg pár filmet rárakni, akkor a 32 gigás is még lehet sok lenne.
2014. márc. 2. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!