Asus memopad HD7 vagy Nexus 7?
Túlságosan nem értek a tabletekhez, ezt a kettőt javasolták eddig, mondván hogy ha tablet, akkor Asus. Végül is mindkettő Asus, árban kb megegyeznek, de aki esetleg jobban ért hozzá, mondana véleményt?
Köszönöm!
"ha tablet, akkor Asus"
Ez nem teljesen igaz. Ha tablet, akkor vagy iPad, vagy Nexus, csak régen amikor még sokkal drágább volt a Nexus, akkor a Memopad HD7-et is gyakran ajánlották, mert ha valakinek nem volt 60-70 ezre, akkor Nexus után a HD7 sem rossz.
Ebből már talán leeshetett, hogy Nexus 7 az ajánlottabb.
Hardveresen is jobb, de a lényeg, hogy szoftveresen még jobb. Nexus az egy Nexus, szoftveresen nincs nála jobb.
nem tudom, hogy a kérdező melyik nexus 7-re gondolt, de ha az elsőre (a 2012-es) közel azonos súlycsoportban van a memo paddal(kivéve ha a 2013-masra gondolt, mert akkor egyértelműen a nexus). a hardver teljesítménye és a kijelző minősége közel azonos. de mindkettőnek vannak minimális előnyei és hátrányai:
memo pad-> a hátlapi kamera és a bővíthető tárhely, minimálisan módosított android felület, mi közel van a gyárihoz elég sok plusz alkalmazással(kinek előny/kinek hátrány)
nexus 7 (2012)-> frissebb op renszer, még viszoynlag skáig várható támogatás a google részéről, nyers android felület
én is mindkettőn elgondolkoztam, de végül nálam a memo pad nyert, az ára, a bővíthető tárhely és a kamera miatt. nekem eddig remekül bevált.
ha memo pad lenne a választott termék akkor pár jó tanács:
először is tudni kell hogy csak a kék változatnak matt a hátlapjának a felülete ami nem gyűjti mágnesként az ujjlenyomatokat és a karcokat, a többi fényes(nekem kék van). másodszor pedig rendszerfrissítés után eléggé be tud buggolni a gyári launcher, és persze pár szolgáltatás is, ezért érdemes egy gyári visszaállítasz eszközölni az update után. majdnem egy napig szívtam vele és keresgéltem megoldást arra, hogy újra úgy működjön, mint a frissítés előtt ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!