Milyen hang cuccot ajánlotok autóba?
a zárt ládák halkabbak de pontosabbak,zeneibbek úgy mondják,tehát profi minőségnél zártak vannak leginkább.
egyébként én is refi párti vagyok.
4csatornás erősítő azt jelenti hogy 4kimenete van,tehát négy pozitív és 4 negatív,mindegyikre mehet hangszóró,hidalhatóknál pedig 2 hidalást is tudsz csinálni,nálam pl úgy van és egy 4csatornás hajtja a 2db mélynyomót.
neked meg úgy kell hogy 1es csatorna egyik hangszóró plusz magas,2es csatorna másik hangszóró plusz magas,3as,4es csatorna pedig hídba kötve hajtja a mélynyomót.
hidalás az mikor egyik csatorna pozitívába és a másik csatorna negatívjába van bekötve.
ilyenkor a két csatorna teljesítménye össze adódik.
annak a kiválasztását rád bízom,mint már írtam nagyon egyénfüggő hogy kinek melyik nyomó jön be leginkább.
nem szeretnék ajánlani aztán pedig veszed és nem tetszik.
hol laksz merre?
vannak fórumosok akiknek van jó pár nyomójuk és nyugodtan meg lehet velük beszélni találkozót hogy meg hallgass párat,vagy normálisabb autohifis boltban is van lehetőség kipróbálásra.
persze a nyomó már az utolsó dolog,azt már csak akkor tudod próbálni ha azon kívül minden megvan már,vagy pedig más hasonló autóban hasonló erősítővel.
ha pesti vagy az elég jó,prohardveren az autohifi fórumban próbálj megkérni valakit hogy ki próbálhass majd pár ládát,tuti van köztük pesti is.
fejegységből alpine,jvc,clarion,kenwood,pioneer ezeket nézegesd.
hangjukról csak tapasztaltak tudnak mondani véleményt,leírásból csak a tudása egy részét tudhatod meg.
erősítőnél a minőséget kell nézni,teljesítményről a benne lévő biztosíték árulkodhat.
amp-performance on megnézheted hátha tesztelék a teljesítményét.
hangszórónál az ára elég árulkodó a tudásával kapcsolatban,persze vannak túlárazott termékek autohifinél is.
érzékenységet,impedenciát ilyet kell nézegetned nem a wattokat amiket oda raknak.
nekem focal ps165van ami csak 60w rms,hollywood excursion hxa-45el hajtom de a fejedet leordítja és még úgy sem torzít.
jó erő,jó szett és lezenélek akár hány 100wattal feliratozott hangszóró csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!