Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen Fülhallgatót ajánlotok?

Milyen Fülhallgatót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Melyik fülhallgatót éri megvenni?Körülbelül 1-2 hete vettem egy Technika ProBuds fülhallgatót közel 4000 forintért,de sajnos megtört. Milyen fülhallgatót ajánlanátok?Amit pl egy tescoban meg lehet kapni? A mi városunkban nincs Media Markt és ehhez hasonlók

2014. febr. 27. 16:36
 1/4 anonim válasza:
azt ami megtört rakd bele a hűtőbe
2014. febr. 27. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Fül/fejhallgatóból nem szabad olcsót venni.

Egyszer veszel egy új minőségi fülest, és jobb lesz az életed. A régi zenéidet újra felfedezed, olyan hangokat hallasz, amiket eddig nem hallottál, jobb lesz minden zene. Ez miatt a márkátlan, Tesco-s, olcsó darabokat elfelejteném a helyedben.

Ha megteheted, akkor minimum egy 10-est szedj össze rá, de 20 körül még jobb lenne.

Ha minél olcsóbban akarod megúszni, akkor ezek a legjobbak olcsón:

JVC HA-FX101

JVC HA-FX40

Philips SHE3590

Meelectronics M6

Brainwavz Delta

Ezek olyan 5000 körül vannak, és már egész korrektül szólnak.

2014. febr. 27. 17:53
 3/4 REMUS 87 válasza:
nekem Panasonic RP-HT 161 típusú fejhallgatóm van. nagyon jól szól és a hangokat is gyönyörűen adja vissza. csak ajánlani tudom. TESCO-ban lett megvásárolva és csak 5000-6000 forint volt. :D
2014. febr. 27. 18:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Második válaszolónak üzennék elsősorban: Körübelül fél éve volt egy Monster Beats fülhallgatóm, amik "nagyon jók". Mindeddig hittem is a több ezer embernek akik jót irtak. Aztán egy hét után megtört a kábel, és eltört, ahol a gumi van. Eléggé ideges voltam, hogy kidobtam 40 ezret szinte a semmire:)

Harmadik válaszoló: Köszi, holnap lehet megnézem, és ha tetszik megveszem. Ebbe a hónapba úgyis már csomó pénzt kidobtam ilyenekre:D

2014. febr. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!