Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Táblagépet (lg g pad 8.3 vagy...

Táblagépet (lg g pad 8.3 vagy Pc-t vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérdezni( ugyan én nem tudom eldönteni) mi érné meg jobban.

90e ft-ot szánok a dolgokra és ezért az árért egy 4 magos proci, 4Gb DDR3 memória és egyéb cuccokkal felszerelt asus alaplappal, vagy pedig egy Lg g paddal szemezek. Most egy 2 magos DDR2 3 gb ram és 512 videokari 500gb HDD van a gépemben, ami már 4 éves, ritkábban ha időm engedi játszani szoktam, (moba játékok) vagy netezés. Nem tudom eldönteni hogy ezt a gépet megéri lecserélni egy ujra, hogy játékokkal, netezés és film nézésre használjuk. Tábla gép mellett szól hogy bárhová vihetem és egy viszonylag erős hardver de ellene szól ha játszani akarok (mikor időm engedi ) akkor ezen nem lehet játszani.

Ki melyiket venné meg, ha lehet valami érvet is. Persze a 4 éves gépemnél is már félek hogy az alaplap majd megadja magát.

A fogalmazásért pedig bocsi de fáradt voltam mikor ezt írtam, de a lényeg benne van.

2014. febr. 26. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egy nexus 7 2013 at ajánlanák. Nemrég a lg g pad 8.3 on és a nexus 7 2013 on gondolkoztam, és a nexust választottam, mert szerintem jobb.
2014. febr. 26. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Az lg nem éppen a legjobb, én is az új nexus 7-et ajánlom. Én a tabletekhez inkább értek mint gépekhez, de azt ki merem jelenteni hogy vannak tabletre élvezhető és tartalmas játékok (ne bf 4-re számits de vannak jók). Ha kicsi a 7 col akkor ipad mini 2, bár ez ios-os, ami szerintem nem rossz.
2014. febr. 26. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha dolgozni is akarsz rajta, netán írni szövegszerkesztővel, a tabletek nem érnek semmit. Miért? Az érintőképernyőn rendkívűl nehézkes és lassú a magyar karakterek használata.

Vegyél inkább notebookot, pl. nagyon jók a Lenovok.

2014. febr. 26. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves 76-os! Nekem július óta megvan a tabom (9,7 colos) és gyorsabban gépelek rajta ékezetekkel mint fizikai billentyűzeten. Az egész csak megszokás kérdése.
2014. febr. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!