Szeretnék zenelejátszót 3-at kinéztem, melyiket vegyem?
Elsősorban zenehallgatásra sport közben, de videó nézésére is használnám, ezért jó lenne a nagy kijelző és a nagy memória (bővíthetőség), de azért sport közben kényelmesen elférjen. Nyugodtan ajánljatok mást, csak kérlek maradjunk 15 ezer körül.
[link] html
Én ezt választanám:
De a zene minőségében nem lesz különbség, így mindegy melyiket választod, amelyik jobban tetszik.
Nekem az mp4bolt-os link alapból nem jön be, 404-es.
Így már csak a kisebbről tudok beszélni.
Mint már írtam, zene minősége nem lesz jobb egyiken se, mp3-at, wma-t, képeket, videókat mindkettő lejátszik, így már csak rajta múlik, hogy kell-e neked bele wifi (futás közben nincs sok értelme, kivéve ha olyan helyen futsz körbe-körbe ahol van jó jelerősségű), meg még pár dolog.
De ha ezek nem érdekelnek téged, veheted az olcsóbbat, de a garancia tényleg fontos, mert bármilyen hibája lehet, vagy hogy 2 hónappal később szétesik.
Itt a harmadik(MF 4030 linkje) Erről mi a véleményetek? Szerintetek ezen már lehetne viszonylag türhetően filmet nézni? Mert ez elég kicsinek tűnik, tehát sport közben szerintem nem akadályozna és elég jó árban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!