MSI VX600 (MS-163P) Laptop CPU Support?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy MSI laptopom és szeretnék bele egy jobb cpu-t,de valójában nem tudom ebbe a gyártmányba melyik lenne a leghatékonyabb.

Köszönöm !

2014. febr. 25. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahogy nézem, ezt Core2Duo-val szállították - nincs értelme ilyet bővíteni, mivel csak alig lenne teljesítmény növekedés, no meg notebookoknál ez picit nehezebb, mint PC-nél.
2014. febr. 25. 12:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen , gondoltam, de nkm az is megfelelne ha csak egy kicsit is jobb lenne .. Légyszi tudnál nkm valami tippet adni ,mert van amelyeket megrendelnék ,de nm tdm h támogatná e a NB . úgyhogy kockázatos lenne. Köszi előre is : :)
2014. febr. 26. 17:54
 3/7 A kérdező kommentje:
ÚGY LÁTOM A SEGÍTSÉGKÉRÉS CSAKIS EGY VALAKIRE MARAD !
2014. febr. 27. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Rákerestem, csak annyit találni, hogy "Penryn" van benne, meg hogy T6400-zal szállítottak. Bármi mást venni rizikós, de felteszem tiédben is ilyen van.

Még egyszer: tegyük fel, lenne bele gyorsabb processzor. Ezzel is elhanyagolható teljesítmény különbséget tapasztalnál, ha most kevésnek érzed, ezután is az lesz. Cserébe kiadsz egy csomó pénzt, és végre kell hajtanod egy nem egyszerű szerelést (notebookokat nem erre tervezik).

2014. febr. 27. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm h időt szakított rám. :)

Tudom h nehéz feladat áll előttem ,de el tudnám végezni !

S amit az imént írtál h "T6400" azt nem tudom h ,de nekem "Intel Pentium T4200"-as van 2*2GHz" , erre csak az a magyarázat lehet ,mivel ezt a nb-t kaptam egy személytől mivel elrontotta és a képernyő is be volt törve meg minden,s most egy tökéletesen működő gépet alkottam belőle.

Pontosan 9 évnyi tapasztalatom van a gépekkel és s tudom h ez nem olyan feladat amit bárki el tud végezni.

Belemegyek. Csak kéne gy tipp h ennél a mostani cpu-nál "T4200 2*2GHZ" melyik lenne jobb ,csak küldj pl egyet és én válaszolok ,h valóban lenne e változás.

Kérlek !!!

2014. febr. 28. 12:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Találtam egyet ,de nem vagyok biztos benne hogy működne is .

Az írások szerint minden ül .

[link]

Szerintetek lenne változás ha most ez van nekem : [link]

2014. febr. 28. 16:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Vagy pl. [link]

nem tudom miért kell ezt nektek csinálni , de szerintem óriási változás lenne ezzel a cpu-val a socket meg minden megegyezik az enyémmel .

2014. febr. 28. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!